t Klimrek

t Klimrek is een Kinderopvang gelegen aan Rijstegoed 4 in Nijkerk.

t Klimrek is een maatschappelijk betrokken en persoonlijk kinderdagverblijf dat zowel reguliere, flexibele, incidentele als vakantieopvang aanbiedt. Ze zijn op zoek naar een pedagogisch medewerkster voor de babygroep en invalkrachten voor de dagopvang en buitenschoolse opvang. Daarnaast hebben ze stageplaatsen beschikbaar voor studenten die een opleiding Sociaal Pedagogisch Werk volgen. Ouders zijn erg tevreden over de kleinschalige opvang en de liefdevolle zorg die hun kinderen ontvangen. Het kinderdagverblijf is gevestigd op Rijstegoed 4 in Nijkerk.

Meer informatie over t Klimrek in Nijkerk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Nijkerk? Bij t Klimrek kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij t Klimrek geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

t Klimrek is een Kinderopvang gelegen aan Rijstegoed 4 in Nijkerk. Ideaal dus als je in de omgeving van Nijkerk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

t Klimrek in Nijkerk

Wil je weten wat t Klimrek te bieden heeft? Bekijk dan de website van t Klimrek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Klimrek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Klimrek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. t Klimrek

Bezoekers bekeken ook