Klein Alkmaar

Klein Alkmaar is een Kinderopvangbureau gelegen aan Kofschipstraat 10A in Alkmaar.

Klein Alkmaar is een betrokken, vooruitstrevende en duurzame dagopvang in Alkmaar. Ze streven naar duurzame relaties met ouders, kinderen, collega's en partners. Ze bieden dagopvang voor baby's, dreumesen en peuters, waar kinderen kunnen opgroeien, ontdekken en spelen in een natuurlijke en veilige omgeving. Daarnaast hebben ze peuteropvang, waar kinderen spelenderwijs worden gestimuleerd in hun ontwikkeling en wennen aan de structuur en regelmaat van school. Ook bieden ze buitenschoolse opvang waar kinderen na schooltijd verschillende activiteiten kunnen doen. Klein Alkmaar maakt bewuste keuzes voor een gezonde toekomst en iedereen is welkom.

Meer informatie over Klein Alkmaar in Alkmaar

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Alkmaar? Bij Klein Alkmaar kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Klein Alkmaar geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Klein Alkmaar is een Kinderopvang gelegen aan Kofschipstraat 10A in Alkmaar. Ideaal dus als je in de omgeving van Alkmaar je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Klein Alkmaar in Alkmaar

Wil je weten wat Klein Alkmaar te bieden heeft? Bekijk dan de website van Klein Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Klein Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klein Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvangbureau op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Klein Alkmaar

Bezoekers bekeken ook