1. babyverzorging en veiligheid
  2. babyfles

De 10 BESTE babyflessen van 2024

Bezorgd dat je baby zich verslikt?

Met een zuigfles kan je baby goed drinken zonder zich te verslikken. Verstikking is een veel voorkomende angst van ouders, maar het is gemakkelijk te voorkomen met de juiste hulpmiddelen. Dat is waar babyflesje om de hoek komt kijken - het is speciaal ontworpen om baby's te helpen drinken zonder problemen.

Zorg ervoor dat je kind goed kan drinken door vandaag nog een babyfles te halen. Het is een van de belangrijkste artikelen die je voor ze kunt kopen, en het zal helpen ervoor te zorgen dat ze gezond en veilig blijven.Laatst bijgewerkt: 7 apr. 2024

TOP 3 beste babyfles 2024

We hebben in totaal top 10 babyflessen voor je geschreven. Uiteraard hebben wij de babyflessen uitgebreid voor je vergeleken en aan de hand van bepaalde eigenschappen, deze babyflessen een beoordeling gegeven.

Benieuwd naar onze top 3 babyflessen? Lees dan gauw verder en ontdek welke wij als beste getest vinden.

1. Philips Avent

Als het gaat om het voeden van je kleintje, wil je het beste voor hem - en dat is precies wat Philips Avent levert met de SCD809/01 Anti-Colic Combi Babyfles. Deze innovatieve fles is voorzien van het unieke AirFree-ventiel, dat voorkomt dat er lucht in de speen komt en koliek of reflux veroorzaakt. Zo kan je baby altijd gemakkelijk en zonder problemen voeden, zelfs als hij rechtop staat. Bovendien zorgt het ergonomische ontwerp ervoor dat zowel jij als je baby hem comfortabel kunnen vasthouden tijdens het voeden. Met de Philips Avent SCD809/01 Anti-Colic Combi Babyfles weet je zeker dat je je baby de best mogelijke start in het leven geeft.

2. Philips Avent babyfles

Als je op zoek bent naar een natuurlijke manier om je baby te voeden, zoek dan niet verder dan de Philips Avent Natural babyfles. De brede vorm van de speen simuleert de borst, waardoor je baby gemakkelijk kan aanhappen en kan genieten van alle voordelen van moedermelk. De speen is ook ontworpen om in te klappen, waardoor het voor je baby comfortabeler is om te voeden. Het spiraalontwerp met unieke comfortkussentjes helpt ook om kolieken en andere voedingsongemakken te verminderen.

3. Philips Avent Babyfles

Philips Avent SCF813/14 Anti-Koliek Babyfles Met AirFree Ventiel 260 ml 1 Stuk is de beste oplossing voor koliek of reflux. De belangrijkste innovatie van de nieuwe Avent anti-koliek zuigfles is het AirFree ventiel. Dankzij het unieke ontwerp blijft de speen vol melk zonder lucht binnen te laten. Je kunt je baby dus altijd gemakkelijk en zonder problemen voeden, zelfs rechtop.

Inhoudsopgave

Sammy
Sammy

Hallo allemaal ik ben Sammy, ben 36 jaar oud. Ik ben een moeder van 3 kinderen. Ik heb 2 dochters en 1 zoontje, die mij de hele dag bezig kunnen houden. In mijn dagelijks leven ben ik in de zorgsector actief. Het hebben van kinderen balanceren met het dagelijks leven is een leuke uitdaging voor mij. IK houd van mijn gezin en ben graag bezig met ze. Als moeder wil ik mijn ervaringen en adviezen ook delen met andere moeders. Ik hoop dat ik jullie hiermee van dienst ben geweest!

Volgende 7 babyflessen testen met elkaar

We hebben vele verschillende babyflessen voor je getest en daarvan zijn er 10 babyflessen in onze top 10 van de beste gekomen. Uit deze top 10 babyflessen hebben we een top 3 gekozen. Dit waren de babyflessen die voor ons als beste uit ons onderzoek kwamen. Dat een babyfles buiten de top 3 is gevallen wil echter niet zeggen dat het geen goede babyfles is. Integendeel, alle babyflessen die in onze top 10 van de best geteste babyflessen terecht zijn gekomen voldoen aan alle aspecten die voor ons belangrijk zijn en een babyfles goed en koopwaardig maken. 

Lees snel verder en bekijk de rest van de beste babyflessen van 2024! 

Bekijk ook:

4. Dr. Brown's Options

Dr. Brown's Options+ Anti-colic Standard Bottle 250ml is ontworpen om de spijsvertering en de slaap van je baby te helpen verbeteren. Het ventielsysteem helpt voedingsstoffen vast te houden, waardoor het voeden comfortabeler wordt. De bijgeleverdeStage 1 speen is perfect voor als je baby een meer ontwikkeld drinkpatroon krijgt. De reinigingsborstel zorgt ervoor dat je fles schoon en hygiënisch blijft.

5. Dr. Brown's Options

Als het om flessen gaat, zijn er zoveel opties op de markt. Maar als je een fles zoekt die je baby gemakkelijk accepteert en de overgang van borstvoeding vergemakkelijkt, dan heb je de Dr. Brown's Options+ Anti-colic Bottle Starter Pack Wide Neck Bottles 3 nodig. Deze flessen hebben een brede hals en zijn gemaakt van BPA-vrij plastic. Ze zijn ook voorzien van een luchtdichte afsluiting om lekken te helpen voorkomen. Het beste aan deze flessen is dat het wetenschappelijk bewezen is dat ze koliek, gasvorming en spugen verminderen. Dus als je op zoek bent naar een veilige en betrouwbare fles voor je kleintje, aarzel dan niet om de Dr. Brown's Options+ Anti-colic Bottle Starter Pack Wide Neck Bottles 3 te proberen.

6. Dr.Brown's Startpakket

Welkom in de wereld van Dr. Brown's! Onze standaard startersset bevat alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met onze bekroonde flessen en spenen. Van onze flessen is wetenschappelijk bewezen dat ze kolieken en ongedurigheid verminderen, en ze zijn uniek ontworpen om essentiële voedingsstoffen te bewaren. Onze spenen zijn superzacht en natuurlijk gevormd, waardoor ze zelfs voor pasgeborenen gemakkelijk aan te slaan zijn. Ons starterspakket wordt geleverd met drie flessen met standaard hals in de maten 120 ml en 250 ml, drie fase 1 spenen en twee fase 2 spenen. De fase 1 spenen zijn al aan de flessen bevestigd, en de fase 2 spenen zitten los in de verpakking.

7. Dr. Brown's Options

Zoek je een antikoliekflesje van hoge kwaliteit dat je baby helpt beter te slapen? Zoek niet verder dan de Options+ Anti-colic Standard Bottle 120ml van Dr. Brown. Deze goed ontworpen fles is voorzien van een ventielsysteem dat helpt voedingsstoffen te bewaren, wat zorgt voor een betere spijsvertering en minder buikpijn. De combinatie van fles, speen en ventiel zorgt ook voor een comfortabelere voedingservaring. Als je baby ouder wordt en meer gaat drinken, kun je het ventielsysteem helemaal verwijderen. Het voeden zal dan vergelijkbaar zijn met de meeste andere flessen op de markt die ontluchten via de speen. Bovendien wordt deze set geleverd met een handig schoonmaakborsteltje om alles goed schoon te houden. Geef je baby de best mogelijke start met de Options+ Anti-colic Standard Bottle 120ml van Dr. Brown.

8. Dr. Brown's Options

De Dr. Brown's Options+ Anti-colic Wide Neck Bottle 150 ml is de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke, betrouwbare fles. Door de brede hals is hij gemakkelijk schoon te maken en de anti-koliek eigenschappen helpen kolieken en winderigheid te verminderen. De borstvormige speen vergemakkelijkt de overgang van borstvoeding naar flesvoeding en omgekeerd. Wetenschappelijk bewezen is de Dr. Brown's Options+ Anti-colic Wide Neck Bottle 150 ml de perfecte keuze voor ouders en baby's.

9. Philips Avent

De Philips Avent Anti-Colic Startset is de perfecte manier om je baby te laten wennen aan flesvoeding. Met ons nieuwe Airfree ventiel weet je zeker dat je baby melk krijgt zonder luchtbellen. Dit voorkomt kolieken, reflux en boeren, en zorgt voor een gelukkiger en gezondere baby. Het ventiel houdt de melk ook vers en voorkomt lekken, zodat je zeker weet dat je baby de best mogelijke voeding krijgt. De set wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om te beginnen, waaronder een fles, een speen, een dop en een kraag. Hij is gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk schoon te maken, zodat je meer tijd kunt besteden aan de hechting met je baby.

10. Dr. Brown's Options

Introductie van de Dr. Brown's Options+ Anti-colic Standard Bottle 250 ml Pink Duopack! Dit unieke flessysteem is ontworpen om voedingsstoffen te helpen behouden en te zorgen voor een betere spijsvertering voor je kleintje. De combinatie van fles, speen en ventielsysteem zorgt voor een comfortabele voedingservaring, terwijl het afneembare ventielsysteem een meer traditionele voedingservaring mogelijk maakt als je baby groeit. Met twee roze flessen inbegrepen, plus een fase 1 speen en reinigingsborstel, is de Dr. Brown's Options+ Anti-colic Standard Bottle 250 ml Pink Duopack de perfecte keuze voor ouders die het beste willen voor hun baby.

Wat maakt een babyfles goed en komt deze in de top 10.

Voordat je een babyfles kopen gaat is het altijd verstandig om de vele diverse babyflessen op de markt met elkaar te vergelijken. Maar hoe bepaal je nu wat een geschikte babyfles voor jou is? Oftewel, waar zou de beste babyfles aan moeten voldoen? Een babyfles kopen doe je natuurlijk niet zomaar.

De experts van MoederCommunity.nl denken graag met je mee en zij hebben het hun missie gemaakt om (aanstaande) moeders te helpen om de beste babyfles te kiezen. We proberen je te helpen door verschillende babyflessen te testen en hier een korte review over te schrijven.

Bekijk onze reviewlijst met een top 10 babyflessen die getest zijn in 2024 en kies een babyfles die bij aan jouw wensen en eisen voldoet en ook in jouw budget past.

Conclusie: wat zijn de beste babyflessen?

Dus, als je op zoek bent naar een van de beste babyflessen op de markt die ook betaalbaar is en in verschillende maten wordt geleverd, dan raden we [product] ten zeerste aan. Met zijn uitstekende kwaliteit en verschillende maten om uit te kiezen, maakt het een geweldige optie voor elke ouder. Zorg ervoor dat je online recensies bekijkt voordat je tot aankoop overgaat om een idee te krijgen van wat anderen van dit product vonden.

Veelgestelde vragen over onze babyfles reviews

Wij begrijpen dat het moeilijk is om te bepalen of een babyfles echt geschikt voor je is! Je kunt het product immers niet zelf uittesten. Daarom hebben wij geprobeerd om zo goed mogelijk naar alle aspecten van de babyflessen te kijken en zo een allround beschrijving te geven. Zo weet jij zo goed mogelijk wat je moet verwachten ervan en of het babyfles product aan jouw wensen zal voldoen.

Uit onze 2023 test kwamen de volgende 3 babyflessen als beste naar voren:

  1. Philips Avent
  2. Philips Avent babyfles
  3. Philips Avent Babyfles

 

Wil je weten welke babyflessen nog meer op ons lijstje stonden? Kijk dan hier.

Wij van MoederCommunity.nl weet waar moeders behoefte aan hebben en wat ze dus zoeken in een babyfles.

Samen met de Community hebben we de volgende criteria opgesteld voor het testen van de babyflessen:

  • Werking van het product
  • Het babyfles merk reviews
  • Prijs
  • Levensduur

Wij zijn van mening dat als een babyfles goed scoort op deze criteria, het een goed product is. Alle babyflessen in onze top 10 test voldoen wat ons betreft aan bovenstaande criteria. We hopen door het kiezen van een absolute TOP 3 beste babyfles  je keuzeproces nog net iets makkelijker te maken. 

Jazeker! Wij schrijven onze babyfles reviews onafhankelijk van andere partijen. Wij krijgen dan ook van niemand betaald om een babyfles hoger, danwel lager te ranken. Dit doen we puur op basis van ons eigen oordeel na het testen van een babyfles aan de hand van belangrijke productcriteria.

Nee, MoederCommunity heeft geen eigen webshop. Wij schrijven zelfstandig reviews over moeder/kind-gerelateerde producten. Wel hebben wij voor je uitgezocht in welke webshop je jouw favoriete babyfles het beste kunt kopen. Bij elke review verwijzen wij je via de Beste Prijs-knop door naar een webwinkel. Indien je het product via deze winkel koopt, krijgen wij daar wel een kleine comissie voor terug! 

Disclaimer:

Wij stellen onze reviews met veel zorg en oog voor detail samen. Echter blijven onze reviews wel een mening. MoederCommunity.nl beschikt niet zelf over een webshop, maar verwijzen je door naar een webshop met naar onze mening de scherpste prijzen. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de producten of zaken rondom de aanschaf. Wel krijgt MoederCommunity.nl een kleine vergoeding als het product via onze link uiteindelijk wordt verkocht.