Eigenwijs kinderdagverblijf

Eigenwijs kinderdagverblijf is een Kinderopvang gelegen aan Van Vredenburchtweg 164 E in Rijswijk.

EigenWijs is een dagopvang en buitenschoolse opvang waar kinderen de ruimte krijgen om hun creatieve talenten te ontwikkelen. De dagopvang bevindt zich in een bosrijke omgeving in Rijswijk en biedt activiteiten gericht op de natuurlijke ontwikkeling van kinderen. De buitenschoolse opvang biedt sportieve en creatieve activiteiten en workshops, zodat kinderen iedere dag avonturen kunnen beleven. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Anja.

Meer informatie over Eigenwijs kinderdagverblijf in Rijswijk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Rijswijk? Bij Eigenwijs kinderdagverblijf kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Eigenwijs kinderdagverblijf geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Eigenwijs kinderdagverblijf is een Kinderopvang gelegen aan Van Vredenburchtweg 164 E in Rijswijk. Ideaal dus als je in de omgeving van Rijswijk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Eigenwijs kinderdagverblijf in Rijswijk

Wil je weten wat Eigenwijs kinderdagverblijf te bieden heeft? Bekijk dan de website van Eigenwijs kinderdagverblijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eigenwijs kinderdagverblijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eigenwijs kinderdagverblijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Eigenwijs kinderdagverblijf

Bezoekers bekeken ook