Kinderdagverblijf KidsOké

Kinderdagverblijf KidsOké is een Kleuterschool gelegen aan Grote Heistraat 20 in Wernhout.

KidsOké is een kleinschalig particulier kinderdagverblijf in Wernhout. Het kinderdagverblijf heeft één verticale groep met maximaal 13 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Ouders zijn positief over KidsOké vanwege het positieve meedenken, de centrale plaats van het kind, enthousiaste leiding, knusse en zorgzame sfeer, duidelijke structuur, flexibiliteit, leuke locatie, gemoedelijke huiselijke sfeer en goede parkeergelegenheid. Ouders kunnen contact opnemen via info@kidsoke.nl.

Meer informatie over Kinderdagverblijf KidsOké in Wernhout

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Wernhout? Bij Kinderdagverblijf KidsOké kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf KidsOké geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf KidsOké is een Kinderopvang gelegen aan Grote Heistraat 20 in Wernhout. Ideaal dus als je in de omgeving van Wernhout je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf KidsOké in Wernhout

Wil je weten wat Kinderdagverblijf KidsOké te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf KidsOké of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf KidsOké? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf KidsOké het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf KidsOké

Bezoekers bekeken ook