Kinderdagverblijf De Schatkamer

Kinderdagverblijf De Schatkamer is een Kinderopvang gelegen aan Mimosaplein 2 in Eindhoven.

De tekst beschrijft de kinderopvang op antroposofische grondslag in de Don Bosco kerk in Eindhoven. De kinderen krijgen de ruimte om zich op unieke wijze te ontwikkelen, terwijl de opvoeders een ondersteunende rol spelen. Er wordt gewerkt met een vast team en kleine groepen. De kinderopvang heeft 4 dagopvang groepen en 2 of 3 BSO groepen. Er zijn ongeveer 25 medewerkers en de opvang vindt plaats in de Don Bosco kerk. Voor vragen en sollicitaties kan er contact worden opgenomen met Carolien Martens.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Schatkamer in Eindhoven

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Eindhoven? Bij Kinderdagverblijf De Schatkamer kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Schatkamer geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Schatkamer is een Kinderopvang gelegen aan Mimosaplein 2 in Eindhoven. Ideaal dus als je in de omgeving van Eindhoven je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Schatkamer in Eindhoven

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Schatkamer te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Schatkamer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Schatkamer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Schatkamer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Schatkamer

Bezoekers bekeken ook