Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen kindercentrum de WipWap

Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen kindercentrum de WipWap is een Kinderdagopvang gelegen aan Schelpenlaan 1A in Terneuzen.

Kindercentrum De Wip Wap is een kinderopvang met 4 groepen: 2 babygroepen (0-2 jaar) en 2 peutergroepen (2-4 jaar). Elke groep heeft vaste medewerkers en elk kind heeft een eigen mentor. Ze werken met de app Jaamo, waarin dagelijks wordt geschreven over de activiteiten en er foto's worden gedeeld. Ouders kunnen ook berichten sturen via de app en de benodigde opvangdagen reserveren. In de babygroep volgen ze het schema van de ouders, maar daarna hebben ze een vast dagritme. De kinderen krijgen fruit en melk, zingen liedjes, worden verschoond en krijgen een boterham. De peutergroep heeft verschillende hoeken en een buitenspeelplek. Ze werken met thema's en knutselen regelmatig. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Kindercentrum De Wip Wap.

Meer informatie over Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen kindercentrum de WipWap in Terneuzen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Terneuzen? Bij Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen kindercentrum de WipWap kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen kindercentrum de WipWap geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen kindercentrum de WipWap is een Kinderopvang gelegen aan Schelpenlaan 1A in Terneuzen. Ideaal dus als je in de omgeving van Terneuzen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen kindercentrum de WipWap in Terneuzen

Wil je weten wat Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen kindercentrum de WipWap te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen kindercentrum de WipWap of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen kindercentrum de WipWap? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen kindercentrum de WipWap het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen kindercentrum de WipWap

Bezoekers bekeken ook