Kidsnkobonaire

Kidsnkobonaire is een Kinderopvang gelegen aan Kaya Sirena 4B/C Kralendijk in Kralendijk.

Kids 'n Ko op Bonaire is een kinderopvang waar elk kind zich comfortabel voelt en zich volledig kan ontwikkelen. Ze streven ernaar om van kinderopvang een feest te maken, zodat ouders hun kind met een gerust hart kunnen brengen. Elk kind krijgt de ruimte om op ontdekkingsreis te gaan en zijn of haar talenten te ontdekken. Dit vereist moed en een omgeving die avonturiers vertrouwt en kinderen aanmoedigt om het beste uit zichzelf te halen. Kids 'n Ko biedt baby- en peuteropvang, voorschoolse opvang en vakantieopvang. Elke dag is anders en er worden verschillende activiteiten aangeboden om de wereld op een speelse manier te ontdekken. Je kunt nu je kind inschrijven en een rondleiding plannen.

Meer informatie over Kidsnkobonaire in Kralendijk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Kralendijk? Bij Kidsnkobonaire kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kidsnkobonaire geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kidsnkobonaire is een Kinderopvang gelegen aan Kaya Sirena 4B/C Kralendijk in Kralendijk. Ideaal dus als je in de omgeving van Kralendijk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kidsnkobonaire in Kralendijk

Wil je weten wat Kidsnkobonaire te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kidsnkobonaire of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kidsnkobonaire? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kidsnkobonaire het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kidsnkobonaire

Bezoekers bekeken ook