1. baby en kinderuitrusting
  2. luieremmer

De 10 BESTE luieremmers van 2024

Ben je het zat om elke keer als je een luier verschoont de vuilnis buiten te moeten zetten?

Een luieremmer is de perfecte oplossing voor jou. Het maakt het gemakkelijk om al die vuile luiers weg te doen zonder dat je de deur uit hoeft. Bovendien heeft onze redactie een top 10 samengesteld van de beste luieremmers op de markt, zodat je de perfecte voor jouw behoeften kunt vinden.

Niet alleen geven we meer informatie, maar we hebben ook de beste prijzen op internet opgezocht. Je krijgt dus niet alleen een geweldig product, maar je krijgt het ook voor een geweldige prijs. Lees snel verder en kom meer te weten.Laatst bijgewerkt: 7 apr. 2024

TOP 3 beste luieremmer 2024

We hebben in totaal top 10 luieremmers voor je geschreven. Uiteraard hebben wij de luieremmers uitgebreid voor je vergeleken en aan de hand van bepaalde eigenschappen, deze luieremmers een beoordeling gegeven.

Benieuwd naar onze top 3 luieremmers? Lees dan gauw verder en ontdek welke wij als beste getest vinden.

1. Tommee Tippee

Op zoek naar een milieuvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken luieremmer systeem? Zoek niet verder dan de Tommee Tippee Simplee Sangenic! Dit topsysteem heeft een meerlaagse, antibacteriële GREENFILM die 99% van alle gevaarlijke bacteriën vernietigt, waardoor het de perfecte manier is om je kleintje te beschermen tegen schadelijke ziektekiemen. Het unieke ontwerp bevat ook een slim deksel dat voorkomt dat onaangename geurtjes ontsnappen, zodat je kinderkamer altijd fris en schoon blijft. Plus, de Simplee luieremmer is gemaakt van 98% gerecycled en volledig recyclebaar plastic, dus je kunt je goed voelen over het gebruik ervan zonder het milieu te schaden. En met elke navulcassette kun je tot 180 luiers* weggooien, dus je hoeft niet bang te zijn dat ze snel op zijn.

2. Tommee Tippee

Op zoek naar een milieuvriendelijke en ruimtebesparende oplossing voor je luierverwijdering? Zoek niet verder dan de Tommee Tippee Twist Click Luieremmer met 1 Navulcassette. Gemaakt van 98% gerecycled en volledig recyclebaar plastic, is deze luieremmer nu nog milieuvriendelijker***. De meerlaagse, antibacteriële GREENFILM™ vernietigt 99% van alle gevaarlijke bacteriën zoals E. coli en Staphylococcus aureus na direct contact, zodat je gerust kunt zijn dat de luiers van je baby in een schone en hygiënische omgeving worden bewaard. De Twist & Click-technologie garandeert ook geurbescherming doordat elke luier afzonderlijk wordt gedraaid en verpakt, zodat er geen onaangename geurtjes kunnen ontsnappen, zelfs niet als het deksel wordt geopend. Met ruimte voor 28 luiers* is de Tommee Tippee Twist Click Luieremmer een ruimtebesparende oplossing die je kinderkamer of badkamer netjes en georganiseerd houdt.

3. Korbell Luieremmer

Wie zei dat het verzorgen van je kleintje een stinkende klus moet zijn? Met de Korbell Luieremmer kun je voorgoed afscheid nemen van luiergeur. Deze handige emmer wordt geleverd met een drievoudige hermetische afsluiting die onaangename geurtjes insluit, zodat je huis altijd fris en schoon blijft. Bovendien heeft hij een ruime inhoud van 15 liter, zodat je al die luiers gemakkelijk kunt opbergen tot de opruimdag. Dus ga je gang en geniet van die kostbare momenten met je baby - de Korbell Luieremmer zorgt voor de rest.

Inhoudsopgave

Picture of Sammy
Sammy

Hallo allemaal ik ben Sammy, ben 36 jaar oud. Ik ben een moeder van 3 kinderen. Ik heb 2 dochters en 1 zoontje, die mij de hele dag bezig kunnen houden. In mijn dagelijks leven ben ik in de zorgsector actief. Het hebben van kinderen balanceren met het dagelijks leven is een leuke uitdaging voor mij. IK houd van mijn gezin en ben graag bezig met ze. Als moeder wil ik mijn ervaringen en adviezen ook delen met andere moeders. Ik hoop dat ik jullie hiermee van dienst ben geweest!

Volgende 7 luieremmers testen met elkaar

We hebben vele verschillende luieremmers voor je getest en daarvan zijn er 10 luieremmers in onze top 10 van de beste gekomen. Uit deze top 10 luieremmers hebben we een top 3 gekozen. Dit waren de luieremmers die voor ons als beste uit ons onderzoek kwamen. Dat een luieremmer buiten de top 3 is gevallen wil echter niet zeggen dat het geen goede luieremmer is. Integendeel, alle luieremmers die in onze top 10 van de best geteste luieremmers terecht zijn gekomen voldoen aan alle aspecten die voor ons belangrijk zijn en een luieremmer goed en koopwaardig maken. 

Lees snel verder en bekijk de rest van de beste luieremmers van 2024! 

Bekijk ook:

4. Tommee Tippee Luieremmer

Op zoek naar een milieuvriendelijke, ruimtebesparende luieremmer die niet inlevert op geurbescherming of kwaliteit? Zoek niet verder dan de Tommee Tippee Twist Click Luieremmer met 1 Navulcassette. Deze unieke luieremmer draait en verpakt elke luier afzonderlijk, zodat er geen geurtjes kunnen ontsnappen - zelfs niet als het deksel geopend is. Bovendien vernietigt de meerlaagse, antibacteriële GREENFILM™ bij aanraking 99% van de gevaarlijke bacteriën zoals E. coli en Staphylococcus aureus. En nu zijn de Twist & Click luieremmer en het navulchassis gemaakt van 98% gerecycled en volledig recyclebaar plastic en bevatten ze het antibacteriële GREENFILM™ - waardoor ze nog milieuvriendelijker zijn. Bovendien passen er 28 luiers in*, zodat je minder vaak naar de buitenbak hoeft. En met zijn platte deksel dat tegen de muur geopend kan worden, is hij gemakkelijk te plaatsen en te gebruiken.

5. Bébé-Jou Luieremmer

De bébé-jou luieremmer is de perfecte oplossing voor het omgaan met vieze luiers. Het geïntegreerde handvat in de bodem maakt het vullen en legen gemakkelijk, en de grote capaciteit betekent dat je hem niet vaak hoeft te legen. Bovendien past hij door zijn strakke vormgeving goed in het decor van je kinderkamer.

6. We-Too Luieremmer

We weten dat luiers verschonen een stinkende aangelegenheid kan zijn. Maar met de We-Too Luieremmer kun je er zeker van zijn dat vreemde geuren tot het verleden behoren. Dankzij het luchtdichte ontwerp en het gepatenteerde anti-geur systeem is de We-Too Luieremmer perfect om de slaapkamer van je kleintje fris en schoon te laten ruiken. Bovendien is hij ruim genoeg voor 25 luiers, zodat je niet steeds naar de winkel hoeft om hem bij te vullen. En als het tijd is om de emmer te legen, gebruik je gewoon een pedaalemmerzak - geen speciale vullingen nodig. De We-Too luieremmer is glad afgewerkt en dus gemakkelijk schoon te maken. En omdat hij wordt geleverd met 1 jaar fabrieksgarantie, kun je hem met een gerust hart gebruiken in de wetenschap dat hij gemaakt is om lang mee te gaan.

7. Tommee Tippee Luieremmer

De Tommee Tippee Eco-vriendelijke Twist Click Luieremmer is de meest ruimtebesparende en milieuvriendelijke luieremmer op de markt. Dankzij het unieke ontwerp kun je elke luier afzonderlijk draaien en inpakken, zodat er geen onaangename geurtjes ontsnappen, zelfs niet als het deksel wordt geopend. Het meerlaagse, antibacteriële GREENFILM™ vernietigt 99% van alle gevaarlijke bacteriën zoals E. coli en Staphylococcus aureus na direct contact, waardoor het veilig is voor je baby en het milieu. De Twist & Click luieremmers en navulchassis zijn gemaakt van 98% gerecycled en volledig recyclebaar plastic en bevatten nu het antibacteriële GREENFILM™, dat gemaakt is van duurzaam geteeld suikerriet. Deze luieremmer is perfect voor kleine ruimtes, want hij kan tegen de muur worden geplaatst en neemt niet veel ruimte in beslag. Hij heeft ook een capaciteit van 28 luiers*, wat betekent dat je minder vaak naar de vuilnisbak buiten hoeft te rennen. Met de Tommee Tippee Eco-vriendelijke Twist Click Luieremmer kun je met een gerust hart weten dat je je steentje bijdraagt aan de bescherming van je baby en het milieu.

8. Ubbi Luieremmer

Als je op zoek bent naar een geurloze en navulvrije luieremmer, dan is de Ubbi Luieremmer je perfecte oplossing. Gemaakt van staal, is deze luieremmer roestbestendig en gemakkelijk schoon te maken. Hij heeft ook een brede opening, waardoor je er gemakkelijk bij kunt als je een luier moet verschonen. DeUbbi Luieremmer is perfect voor elke kinderkamer of badkamer.

9. Ubbi Luieremmer

De Ubbi Luieremmer is de gouden standaard voor luieremmers, en dat is niet voor niets. Deze stalen geurloze emmer heeft geen navulpatronen nodig, waardoor hij gemakkelijk en betaalbaar in gebruik is. De Ubbi-emmer heeft ook een uniek schuifdeksel dat geurtjes insluit en je kinderkamer fris laat ruiken.

10. Korbell luieremmer

Maak kennis met de Korbell Luieremmer, de beste manier om gebruikte luiers op te ruimen en je huis fris en schoon te laten ruiken. Deze luieremmer is gemakkelijk te bedienen en heeft een zeer goede luchtafdichting, zodat je er zeker van kunt zijn dat onaangename geurtjes op afstand worden gehouden. Met een inhoud van 15 liter is deze luieremmer perfect voor gezinnen met meerdere kinderen in luiers. Het strakke en moderne ontwerp van de Korbell Luieremmer past ook naadloos in je interieur.

Wat maakt een luieremmer goed en komt deze in de top 10.

Voordat je een luieremmer kopen gaat is het altijd verstandig om de vele diverse luieremmers op de markt met elkaar te vergelijken. Maar hoe bepaal je nu wat een geschikte luieremmer voor jou is? Oftewel, waar zou de beste luieremmer aan moeten voldoen? Een luieremmer kopen doe je natuurlijk niet zomaar.

De experts van MoederCommunity.nl denken graag met je mee en zij hebben het hun missie gemaakt om (aanstaande) moeders te helpen om de beste luieremmer te kiezen. We proberen je te helpen door verschillende luieremmers te testen en hier een korte review over te schrijven.

Bekijk onze reviewlijst met een top 10 luieremmers die getest zijn in 2024 en kies een luieremmer die bij aan jouw wensen en eisen voldoet en ook in jouw budget past.

Conclusie: wat zijn de beste luieremmers?

De beste luieremmer voor jou is dus degene die voldoet aan jouw specifieke behoeften en eisen. We hebben een top 10 lijst samengesteld van de beste luieremmers op de huidige markt en hopen dat dit artikel je behulpzaam was bij het maken van je beslissing. Zo niet, bekijk dan zeker onze andere artikelen over babyproducten of doe zelf wat meer onderzoek.

Veelgestelde vragen over onze luieremmer reviews

Wij begrijpen dat het moeilijk is om te bepalen of een luieremmer echt geschikt voor je is! Je kunt het product immers niet zelf uittesten. Daarom hebben wij geprobeerd om zo goed mogelijk naar alle aspecten van de luieremmers te kijken en zo een allround beschrijving te geven. Zo weet jij zo goed mogelijk wat je moet verwachten ervan en of het luieremmer product aan jouw wensen zal voldoen.

Uit onze 2023 test kwamen de volgende 3 luieremmers als beste naar voren:

  1. Tommee Tippee
  2. Tommee Tippee
  3. Korbell Luieremmer

 

Wil je weten welke luieremmers nog meer op ons lijstje stonden? Kijk dan hier.

Wij van MoederCommunity.nl weet waar moeders behoefte aan hebben en wat ze dus zoeken in een luieremmer.

Samen met de Community hebben we de volgende criteria opgesteld voor het testen van de luieremmers:

  • Werking van het product
  • Het luieremmer merk reviews
  • Prijs
  • Levensduur

Wij zijn van mening dat als een luieremmer goed scoort op deze criteria, het een goed product is. Alle luieremmers in onze top 10 test voldoen wat ons betreft aan bovenstaande criteria. We hopen door het kiezen van een absolute TOP 3 beste luieremmer  je keuzeproces nog net iets makkelijker te maken. 

Jazeker! Wij schrijven onze luieremmer reviews onafhankelijk van andere partijen. Wij krijgen dan ook van niemand betaald om een luieremmer hoger, danwel lager te ranken. Dit doen we puur op basis van ons eigen oordeel na het testen van een luieremmer aan de hand van belangrijke productcriteria.

Nee, MoederCommunity heeft geen eigen webshop. Wij schrijven zelfstandig reviews over moeder/kind-gerelateerde producten. Wel hebben wij voor je uitgezocht in welke webshop je jouw favoriete luieremmer het beste kunt kopen. Bij elke review verwijzen wij je via de Beste Prijs-knop door naar een webwinkel. Indien je het product via deze winkel koopt, krijgen wij daar wel een kleine comissie voor terug! 

Disclaimer:

Wij stellen onze reviews met veel zorg en oog voor detail samen. Echter blijven onze reviews wel een mening. MoederCommunity.nl beschikt niet zelf over een webshop, maar verwijzen je door naar een webshop met naar onze mening de scherpste prijzen. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de producten of zaken rondom de aanschaf. Wel krijgt MoederCommunity.nl een kleine vergoeding als het product via onze link uiteindelijk wordt verkocht.