kinderopvang

kinderopvang is een Kleuterschool gelegen aan De Dikte 1 in Dwingeloo.

De tekst beschrijft De Broekies, een kleinschalige kinderopvang op een boerderij. Ze bieden kinderopvang voor kinderen van 0-12 jaar in een natuurlijke en landelijke omgeving. Er is een peuterspeelgroep op maandag en donderdagochtend voor kinderen van 2-4 jaar. De kinderopvang biedt verschillende contracten aan en flexibele opvang is ook mogelijk. De eigenaar, Gea Klaassen-Muller, en haar team zorgen voor de kinderen op de boerderij. De kinderen krijgen de mogelijkheid om te spelen met dieren, de moestuin te verkennen en buitenactiviteiten te doen. De opvang richt zich op het volgen van de wensen van de kinderen en het bieden van een rustige omgeving. Ze zijn gesloten op nationale feestdagen en hebben specifieke tijden voor brengen en halen. De tekst geeft ook informatie over tarieven en contracten.

Meer informatie over kinderopvang in Dwingeloo

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Dwingeloo? Bij kinderopvang kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij kinderopvang geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan De Dikte 1 in Dwingeloo. Ideaal dus als je in de omgeving van Dwingeloo je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

kinderopvang in Dwingeloo

Wil je weten wat kinderopvang te bieden heeft? Bekijk dan de website van kinderopvang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij kinderopvang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je kinderopvang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. kinderopvang

Bezoekers bekeken ook