De 10 BESTE bedhekjes [2023 TEST]

Bezorgd dat je kind uit bed valt?

Een bedhek kan helpen hen veilig en in het bed te houden. Het is een eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat ze 's nachts niet uit het bed rollen of vallen.

We hebben een lijst samengesteld van de top 10 beste bedhekken, zodat je de perfecte voor je kind kunt vinden. Bovendien hebben we op internet een aantal geweldige aanbiedingen voor je gevonden. Dus waar wacht je nog op? Zorg ervoor dat je kind veilig is door vandaag nog een bedhek aan te schaffen.

TOP 3 beste bedhekje 2023!

We hebben in totaal 10 bedhekje reviews voor je geschreven! Uiteraard hebben we de producten eerst uitgebreid voor je getest en aan de hand van bepaalde criteria, hier een beoordeling aan gegeven.

Benieuwd naar onze 3 favoriete bedhekjes?  Scroll dan gauw verder!

1. Opblaasbare bedrand

Zoek je een bedhek dat zowel comfortabel als veilig is? Zoek niet verder dan het Instantcare Opblaasbaar Bedhek! Ons bedhek is perfect voor op reis of thuis, en kan snel in elk bed geïnstalleerd worden. Het bedhek is gemaakt van zacht, comfortabel materiaal dat je kind niet knelt of pijn doet, en is 121 cm lang om voldoende bescherming te bieden. Bovendien betekent ons universele ontwerp dat het bedhek op elk bedframe past.

2. Bedhekje Portable

Het Bed Rail 200cm Portable Bed Rail is het perfecte veiligheidshek voor je peuterbed. Het is gemakkelijk te installeren en verstelbaar zodat het in elk bed past. De rail is ook wasbaar en herbruikbaar. De antislip strip voorkomt dat het bedhek wegglijdt. Het bedhek is ook verticaal ontworpen, zodat je kind gemakkelijker in en uit bed kan stappen.

3. Safety 1st Draagbaar

Zoek je een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk bedhek om mee te nemen op reis? Zoek niet verder dan het Safety 1st Portable Bed Rail. Perfect om je kleintje veilig en gezond te houden als je niet thuis bent, dit bedhek is gemakkelijk op te zetten en in te klappen voor compacte opslag. Gemaakt van stevig metaal met een donkergrijze afwerking, heeft het bedhek een gaasstructuur die zorgt voor duurzaamheid en ademend vermogen. Het heeft ook een verstelbare lengte om op de meeste bedden te passen, en kan snel op zijn plaats worden vastgezet met de meegeleverde riemen. Als je het bedhek niet gebruikt, kun je het eenvoudigweg inklappen en opbergen in de meegeleverde reistas. Laat reizen dus geen stressvolle situaties opleveren voor jou of je kind, zorg dat je altijd een Safety 1st Draagbaar Bedhek bij de hand hebt. Je kind zal rustig slapen in de wetenschap dat het veilig en beschermd is, terwijl jij je kunt ontspannen in de wetenschap dat je een slimme investering in hun veiligheid hebt gedaan.

Inhoudsopgave

Sammy
Sammy

Hallo allemaal ik ben Sammy, ben 36 jaar oud. Ik ben een moeder van 3 kinderen. Ik heb 2 dochters en 1 zoontje, die mij de hele dag bezig kunnen houden. In mijn dagelijks leven ben ik in de zorgsector actief. Het hebben van kinderen balanceren met het dagelijks leven is een leuke uitdaging voor mij. IK houd van mijn gezin en ben graag bezig met ze. Als moeder wil ik mijn ervaringen en adviezen ook delen met andere moeders. Ik hoop dat ik jullie hiermee van dienst ben geweest!

Nog meer bedhekje REVIEWS vergelijken

We hebben een hoop goede bedhekjes voor je getest en daarvan in totaal 10 producten voor je uitgekozen en een review over gemaakt.  Uit die lijst van 10 bedhekjes hebben we een top 3 gekozen. Dit waren de bedhekjes die voor ons als beste uit de bus kwamen. Dat een bedhekje buiten de top 3 is gevallen, wil echter niet zeggen dat het geen goed(e) bedhekje is! Integendeel, alle producten die in onze top 10 bedhekje best getest zijn beland, voldoen aan alle criteria die voor ons belangrijk zijn en een bedhekje goed en koopwaardig maken!   

Lees snel verder en bekijk de rest van de beste bedhekjes van 2023! 

Bekijk ook:

4. Safety 1st Bedhekje

Het Safety 1st Bedhek Extra Lang is de perfecte manier om je kind te helpen bij de overgang van een ledikant naar een bed. Het bedhek klikt automatisch vast als het rechtop staat, waardoor het veilig en gemakkelijk te gebruiken is. Het extra lange ontwerp (150 cm) biedt ouders extra veiligheid en gemoedsrust. Het bedhek is gemakkelijk te installeren en wordt geleverd met alle benodigde hardware. Geef je kind de onafhankelijkheid waarnaar het hunkert en verzeker zijn veiligheid met het Safety 1st Bed Rail Extra Lang.

5. Deryan Bedhekje

Als je op zoek bent naar een bedhek dat zowel effectief als stijlvol is, dan is het Deryan Luxe Bedhek perfect voor jou. Dit nieuwe valbeveiligingssysteem biedt dezelfde mate van veiligheid als traditionele bedhekken, maar met een moderner uiterlijk dat past bij de inrichting van je slaapkamer. Bovendien voorkomt de zachte tak onnodige slagen en zorgt voor een comfortabelere slaap voor je kind. Met zijn strakke ontwerp en betrouwbare prestaties is het Deryan Luxe Bed Rail de perfecte keuze voor elke ouder die op zoek is naar gemoedsrust.

6. Opblaasbare Bedrand

Introductie van het Opblaasbaar Bedhek met Flap 120CM! Dit bedhek is de perfecte oplossing voor ouders die willen dat hun kinderen veilig slapen. Het bedhek voorkomt dat je kind uit bed valt of zich stoot, en is gemakkelijk mee te nemen en op te blazen. Met een afmeting van 120CM past het bedhek in elk bed.

7. Baninni Bedhek

De overgang naar een groot bed kan eng zijn voor kleintjes, maar met het Baninni Bedhek kunnen ze gezond en veilig slapen. Dit bedhek is 120 cm breed en past op elk bed, waardoor het de perfecte oplossing is om je kind 's nachts in zijn bed te houden. Het Baninni Bedhek heeft een automatische vergrendeling als het bedhek omhoog staat, zodat je kind optimaal veilig is. Bovendien kan het bedhek worden ingekort, zodat je kind gemakkelijk in bed kan kruipen. Met zijn grijze kleur is het Baninni Bedhek een strakke en stijlvolle toevoeging aan elke slaapkamer. Geef je kind het geschenk van een goede nachtrust met het Baninni Bedhek.

8. Trombone Bedhekje

Het A3 Trombone bedhek is de perfecte manier om je kleintje te helpen bij de overgang naar een groot bed. Met zijn verstelbare breedte van 77-125 cm past hij op elk bed en voorkomt hij dat je kind in zijn slaap uitrolt. Gemaakt van sterk wit gepoedercoat materiaal, is het nu voorzien van 3 spijlen voor extra veiligheid. Het wit geëmailleerde metalen hekje staat altijd verticaal en is daardoor extra veilig. Je kind zal genieten van de onafhankelijkheid van het slapen in een groot bed, en jij hebt de geruststelling dat hij veilig en gezond is.

9. Blue Premium bedrand

Het Blue Premium Opblaasbaar Bedframe is de perfecte oplossing voor ouders die willen dat hun kinderen veilig en gezond slapen. Met meer dan 1000 tevreden klanten is dit bedframe ontworpen met feedback van het vorige model om een steviger en betrouwbaarder product te creëren. De greepranden zijn verbeterd om meer dan 100KG gewicht aan te kunnen zonder te verschuiven, en het materiaal is versterkt met een dubbele laag voor extra duurzaamheid. Dit bedframe heeft ook valvrije zijkanten, zodat je kind rustig kan slapen zonder bang te zijn uit bed te vallen. Bovendien voorkomen de versterkte zijkanten dat je kind tijdens het slapen tegen muren stoot. Met al deze veiligheidsvoorzieningen is het Blue Premium Opblaasbaar Bedframe de voor de hand liggende keuze voor ouders die het beste voor hun kinderen willen.

10. Safety 1st Bedhekje

Het Safety 1st Bedhek Standaard 90cm is de perfecte manier om je kind te helpen bij de overgang van een ledikant naar een bed. Het bedhek vergrendelt automatisch als het rechtop staat, waardoor het veilig en gemakkelijk te gebruiken is. Met zijn compacte ontwerp is het bedhek gemakkelijk op te bergen en te vervoeren, waardoor het de perfecte oplossing is voor op reis. Het bedhek helpt kinderen bij de overgang van een wieg naar een bed en vergrendelt automatisch wanneer het rechtop staat, waardoor het veilig en gemakkelijk te gebruiken is.

Waar moet een goede bedhekje aan voldoen?

Voordat je overgaat tot het kopen van een bedhekje, is het altijd verstandig aan om de verschillende bedhekjes op de markt met elkaar te vergelijken. Maar hoe weet je nu wat een goede bedhekje nu zo goed maakt? Oftewel, waar zou de beste bedhekje aan moeten voldoen? Een bedhekje kopen doe je natuurlijk niet zomaar!

De moeders van MoederCommunity.nl denken graag met je mee en zij maken het hun missie om (aanstaande) moeders te helpen de beste bedhekje te kiezen. We proberen je te helpen door verschillende bedhekjes te testen en hier een korte review over te schrijven.

Bekijk onze reviewlijst met een top 10 bedhekje getest in 2023 en kies een bedhekje product dat bij jouw smaak en budget past.

Conclusie: wat is de beste bedhekje?

We hopen dat dit artikel nuttig voor je was. Nu kun je een weloverwogen beslissing nemen over het beste bedhek voor jouw behoeften. Vergeet niet rekening te houden met alle factoren die we besproken hebben, zoals veiligheid, duurzaamheid en prijs.

Veelgestelde vragen over onze bedhekje reviews

Wij begrijpen dat het moeilijk is om te bepalen of een bedhekje echt geschikt voor je is! Je kunt het product immers niet zelf uittesten. Daarom hebben wij geprobeerd om zo goed mogelijk naar alle aspecten van de bedhekjes te kijken en zo een allround beschrijving te geven. Zo weet jij zo goed mogelijk wat je moet verwachten ervan en of het bedhekje product aan jouw wensen zal voldoen.

Uit onze 2023 test kwamen de volgende 3 bedhekjes als beste naar voren:

  1. Opblaasbare bedrand
  2. Bedhekje Portable
  3. Safety 1st Draagbaar

 

Wil je weten welke bedhekjes nog meer op ons lijstje stonden? Kijk dan hier.

Wij van MoederCommunity.nl weet waar moeders behoefte aan hebben en wat ze dus zoeken in een bedhekje.

Samen met de Community hebben we de volgende criteria opgesteld voor het testen van de bedhekjes:

  • Werking van het product
  • Het bedhekje merk reviews
  • Prijs
  • Levensduur

Wij zijn van mening dat als een bedhekje goed scoort op deze criteria, het een goed product is. Alle bedhekjes in onze top 10 test voldoen wat ons betreft aan bovenstaande criteria. We hopen door het kiezen van een absolute TOP 3 beste bedhekje  je keuzeproces nog net iets makkelijker te maken. 

Jazeker! Wij schrijven onze bedhekje reviews onafhankelijk van andere partijen. Wij krijgen dan ook van niemand betaald om een bedhekje hoger, danwel lager te ranken. Dit doen we puur op basis van ons eigen oordeel na het testen van een bedhekje aan de hand van belangrijke productcriteria.

Nee, MoederCommunity heeft geen eigen webshop. Wij schrijven zelfstandig reviews over moeder/kind-gerelateerde producten. Wel hebben wij voor je uitgezocht in welke webshop je jouw favoriete bedhekje het beste kunt kopen. Bij elke review verwijzen wij je via de Beste Prijs-knop door naar een webwinkel. Indien je het product via deze winkel koopt, krijgen wij daar wel een kleine comissie voor terug! 

Disclaimer:

Wij stellen onze reviews met veel zorg en oog voor detail samen. Echter blijven onze reviews wel een mening. MoederCommunity.nl beschikt niet zelf over een webshop, maar verwijzen je door naar een webshop met naar onze mening de scherpste prijzen. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de producten of zaken rondom de aanschaf. Wel krijgt MoederCommunity.nl een kleine vergoeding als het product via onze link uiteindelijk wordt verkocht. 

Moedercommunity tips

Naast babyproducten, ook interesse in andere moeder gerelateerde zaken? Bekijk dan ook onze vragen sectie. Door onze moeders Voor onze moeders.