1. babykamerinrichting
  2. toiletverkleiner

De 10 BESTE toiletverkleiners van 2024

Potjestraining van je kleintje en een toiletverkleiner nodig?

Wij hebben de perfecte oplossing voor je - onze top 10 lijst van de beste toiletverkleiners. Zo maak je je beslissing gemakkelijker en weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct krijgt. Bovendien hebben we de beste prijzen op internet gevonden, zodat je geld kunt besparen terwijl je je kind op het potje traint.

Alle ouders willen het beste voor hun kinderen, en daar hoort ook bij dat ze leren hoe ze het toilet moeten gebruiken als een groot kind.Laatst bijgewerkt: 7 apr. 2024

TOP 3 beste toiletverkleiner 2024

We hebben in totaal top 10 toiletverkleiners voor je geschreven. Uiteraard hebben wij de toiletverkleiners uitgebreid voor je vergeleken en aan de hand van bepaalde eigenschappen, deze toiletverkleiners een beoordeling gegeven.

Benieuwd naar onze top 3 toiletverkleiners? Lees dan gauw verder en ontdek welke wij als beste getest vinden.

1. Macx WC Verkleiner

Ben je op zoek naar een handige toilettrainer voor je peuter? Dan is de toilettrainer van Macx & Macx zeker iets voor bij jou thuis. Dit hulpmiddel met trapjes is er speciaal voor kinderen om ze te helpen zindelijk te worden. Op een gegeven moment ben je het verschonen van luiers meer dan beu en leer je ze graag hun eigen behoefte te doen op het toilet. Peuters zijn echter niet groot en soms is het een heel gedoe om veilig op het toilet te klimmen. Geen gedoe meer met een potje, maar snel en gemakkelijk op het grote mensen toilet! Deze toilettrainer is opvouwbaar en perfect voor onderweg.

2. Macx Toilettrainer

Als je op zoek bent naar een handige zindelijkheidstrainer voor je peuter, dan is de Macx & Macx zindelijkheidstrainer perfect voor thuis. Dit opstapkrukje is speciaal ontworpen voor kinderen om te helpen bij de zindelijkheidstraining. Op een gegeven moment ben je het verschonen van luiers meer dan beu en wil je ze leren hun eigen behoefte te doen op het toilet. Peuters zijn echter niet groot en soms is het een heel gedoe om veilig op het toilet te klimmen.

3. Keeeper Toiletverkleiner

De Keeeper Peppa Pig Toiletverkleiner Light is een geweldige manier om je kleintje te helpen bij de overgang naar het toilet. Deze toilettrainer is voorzien van een afbeelding van Peppa Pig en George, waardoor hij leuk en vrolijk is voor je kind. De rubberen antislipvlakken maken het veilig voor je kind, want het voorkomt dat de toilettrainer heen en weer schuift. De nieuwe technologie van overdrukken (IML) voorkomt ook dat de afbeelding vervaagt of loslaat.

Inhoudsopgave

Picture of Sammy
Sammy

Hallo allemaal ik ben Sammy, ben 36 jaar oud. Ik ben een moeder van 3 kinderen. Ik heb 2 dochters en 1 zoontje, die mij de hele dag bezig kunnen houden. In mijn dagelijks leven ben ik in de zorgsector actief. Het hebben van kinderen balanceren met het dagelijks leven is een leuke uitdaging voor mij. IK houd van mijn gezin en ben graag bezig met ze. Als moeder wil ik mijn ervaringen en adviezen ook delen met andere moeders. Ik hoop dat ik jullie hiermee van dienst ben geweest!

Volgende 7 toiletverkleiners testen met elkaar

We hebben vele verschillende toiletverkleiners voor je getest en daarvan zijn er 10 toiletverkleiners in onze top 10 van de beste gekomen. Uit deze top 10 toiletverkleiners hebben we een top 3 gekozen. Dit waren de toiletverkleiners die voor ons als beste uit ons onderzoek kwamen. Dat een toiletverkleiner buiten de top 3 is gevallen wil echter niet zeggen dat het geen goede toiletverkleiner is. Integendeel, alle toiletverkleiners die in onze top 10 van de best geteste toiletverkleiners terecht zijn gekomen voldoen aan alle aspecten die voor ons belangrijk zijn en een toiletverkleiner goed en koopwaardig maken. 

Lees snel verder en bekijk de rest van de beste toiletverkleiners van 2024! 

Bekijk ook:

4. LUMA Babycare

De LUMA Babycare WC verkleiner is de perfecte manier om je kind te helpen bij de overgang naar het "grote toilet" De verkleiner heeft een anti-sliprand en is gemakkelijk op elk toilet te plaatsen, zodat je kind een veilige omgeving heeft. De verkleiner is verkrijgbaar in 5 moderne kleurencombinaties, zodat je de perfecte match voor jouw badkamer kunt vinden. Als onderdeel van een complete serie toiletverkleiners is de WC-verlager een must-have voor elke ouder.

5. LifeGoods WC Verkleiner

De LifeGoods Toiletverkleiner met Step Trainer is perfect om je zoon of dochter te helpen bij de overgang uit de luiers en naar een leven van onafhankelijk potjestraining. Het stevige trapontwerp geeft kinderen een veilig en zeker gevoel, terwijl de antislipfunctie zorgt voor voldoende grip voor kleine handjes en voetjes. De toilettrainer is ook volledig verstelbaar, waardoor hij geschikt is voor de meeste toiletten, en opvouwbaar voor gemakkelijk opbergen of reizen.

6. Keeeper WC Verkleiner

Heb je een kleintje dat klaar is om te beginnen met potjestraining? Kijk dan eens naar de Keeeper Paw Patrol Toilet Dresser! Dit innovatieve potjestrainingsapparaat is perfect om je kind te helpen zelfstandig het toilet te leren gebruiken. Met zijn leuke prints en kleuren zal je kind het zeker graag gebruiken. Bovendien past de toilettrainer op vrijwel elk toilet, waardoor het een veelzijdige en handige optie is voor elk gezin.

7. Keeeper Cars

Als je op zoek bent naar een leuke, veilige en betrouwbare toilettrainer voor je kind, zoek dan niet verder dan de Keeeper Cars Toilet Dresser. Deze toilettrainer is gemaakt van duurzame en stevige materialen, en heeft een antislip oppervlak dat je kleintje veilig houdt terwijl hij het gebruikt. Het is ook voorzien van rubberen strips aan de randen om te voorkomen dat het rondschuift op het toilet. Bovendien zullen de levendige kleuren en afbeeldingen van beroemde Disney-figuren het naar de wc gaan leuk maken voor je kind. De Keeeper Cars Toilet Dresser is ook gemakkelijk schoon te maken, en is geschikt voor kinderen tot 25 kg.

8. Miyoni WC Verkleiner

De Miyoni® Toiletverhoger met Treden Opvouwbare Toiletverhoger Inclusief Handvatten is de perfecte oplossing voor de zindelijkheidstraining van je kind. Het is stevig en veilig, met anti-slip handgrepen en een brede basis die stabiliteit biedt. De hoogte is verstelbaar voor verschillende kinderen, en hij is plat op te vouwen voor gemakkelijk opbergen. Met de Miyoni® Toiletverhoger kun je erop vertrouwen dat je kind veilig en comfortabel is tijdens de zindelijkheidstraining.

9. WC Verkleiner

Als je op zoek bent naar een toilettrainer die veilig, betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken is, zoek dan niet verder dan de Toiletverkleiner met Trap Opvouwbaar. Deze toilettrainer heeft 6 antislip rubberen kussentjes aan de onderkant van het zitkussen, zodat hij veilig en zeker te gebruiken is. Het anti-spat ontwerp is perfect voor zowel mannelijke als vrouwelijke baby's, en het opvouwbare ontwerp betekent dat je het kunt opbergen als je het niet gebruikt. Het PP-materiaal heeft een hoge dichtheid en is stevig, zodat het lang meegaat. De antislipmat is geweldig voor de veiligheid, en de draaibare basis betekent dat je hem op verschillende hoogtes kunt gebruiken. De verstelbare pedaalhoogte betekent dat je hem kunt aanpassen aan de lengte van je baby, en de dubbelzijdige armsteunen maken het makkelijker voor je baby om van de toiletbril af te lopen. Bovendien is de gewatteerde configuratie comfortabeler voor je baby om te gebruiken.

10. Keeeper WC Verkleiner

Zoek je een manier om je kleintje te helpen zelfstandig naar het toilet te leren gaan? Zoek niet verder dan de Frozen Toiletverkleiners van Keeeper! Deze leuke en kleurrijke toiletverkleiners zullen je kind zeker enthousiast maken om zelfstandig het toilet te gebruiken. Met een verscheidenheid aan leuke prints en kleuren om uit te kiezen, zal je kind de perfecte voor hem of haar kunnen vinden. En omdat ze op vrijwel elk toilet passen, hoef je je nooit zorgen te maken dat ze het niet kunnen gebruiken.

Wat maakt een toiletverkleiner goed en komt deze in de top 10.

Voordat je een toiletverkleiner kopen gaat is het altijd verstandig om de vele diverse toiletverkleiners op de markt met elkaar te vergelijken. Maar hoe bepaal je nu wat een geschikte toiletverkleiner voor jou is? Oftewel, waar zou de beste toiletverkleiner aan moeten voldoen? Een toiletverkleiner kopen doe je natuurlijk niet zomaar.

De experts van MoederCommunity.nl denken graag met je mee en zij hebben het hun missie gemaakt om (aanstaande) moeders te helpen om de beste toiletverkleiner te kiezen. We proberen je te helpen door verschillende toiletverkleiners te testen en hier een korte review over te schrijven.

Bekijk onze reviewlijst met een top 10 toiletverkleiners die getest zijn in 2024 en kies een toiletverkleiner die bij aan jouw wensen en eisen voldoet en ook in jouw budget past.

Conclusie: wat zijn de beste toiletverkleiners?

Concluderend, als je op zoek bent naar een toiletverkleiner voor je kind, dan is het [product] de beste optie. Het is door veel ouders uitgeprobeerd en getest en wordt ten zeerste aanbevolen. Met zijn betaalbare prijs en eenvoudige installatie is het zeker de moeite waard om het eens te proberen.

Veelgestelde vragen over onze toiletverkleiner reviews

Wij begrijpen dat het moeilijk is om te bepalen of een toiletverkleiner echt geschikt voor je is! Je kunt het product immers niet zelf uittesten. Daarom hebben wij geprobeerd om zo goed mogelijk naar alle aspecten van de toiletverkleiners te kijken en zo een allround beschrijving te geven. Zo weet jij zo goed mogelijk wat je moet verwachten ervan en of het toiletverkleiner product aan jouw wensen zal voldoen.

Uit onze 2023 test kwamen de volgende 3 toiletverkleiners als beste naar voren:

  1. Macx WC Verkleiner
  2. Macx Toilettrainer
  3. Keeeper Toiletverkleiner

 

Wil je weten welke toiletverkleiners nog meer op ons lijstje stonden? Kijk dan hier.

Wij van MoederCommunity.nl weet waar moeders behoefte aan hebben en wat ze dus zoeken in een toiletverkleiner.

Samen met de Community hebben we de volgende criteria opgesteld voor het testen van de toiletverkleiners:

  • Werking van het product
  • Het toiletverkleiner merk reviews
  • Prijs
  • Levensduur

Wij zijn van mening dat als een toiletverkleiner goed scoort op deze criteria, het een goed product is. Alle toiletverkleiners in onze top 10 test voldoen wat ons betreft aan bovenstaande criteria. We hopen door het kiezen van een absolute TOP 3 beste toiletverkleiner  je keuzeproces nog net iets makkelijker te maken. 

Jazeker! Wij schrijven onze toiletverkleiner reviews onafhankelijk van andere partijen. Wij krijgen dan ook van niemand betaald om een toiletverkleiner hoger, danwel lager te ranken. Dit doen we puur op basis van ons eigen oordeel na het testen van een toiletverkleiner aan de hand van belangrijke productcriteria.

Nee, MoederCommunity heeft geen eigen webshop. Wij schrijven zelfstandig reviews over moeder/kind-gerelateerde producten. Wel hebben wij voor je uitgezocht in welke webshop je jouw favoriete toiletverkleiner het beste kunt kopen. Bij elke review verwijzen wij je via de Beste Prijs-knop door naar een webwinkel. Indien je het product via deze winkel koopt, krijgen wij daar wel een kleine comissie voor terug! 

Disclaimer:

Wij stellen onze reviews met veel zorg en oog voor detail samen. Echter blijven onze reviews wel een mening. MoederCommunity.nl beschikt niet zelf over een webshop, maar verwijzen je door naar een webshop met naar onze mening de scherpste prijzen. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de producten of zaken rondom de aanschaf. Wel krijgt MoederCommunity.nl een kleine vergoeding als het product via onze link uiteindelijk wordt verkocht.