Kinderdagverblijf 't Schelpje

Kinderdagverblijf 't Schelpje is een Kinderopvang gelegen aan Albert Soncklaan 9 in Heerhugowaard.

Kinderdagverblijf 't Schelpje in Heerhugowaard hecht veel waarde aan buitenspelen, omdat dit goed is voor de ontwikkeling van kinderen. Ze maken gebruik van het programma Peuterplein en bieden verschillende vormen van opvang aan om aan de wensen van ouders tegemoet te komen. De tarieven zijn betaalbaar en er is een keuze tussen een horizontale (baby)groep en een verticale groep. In het filmpje vertelt de eigenaresse over het kinderdagverblijf. Het adres is Albert Soncklaan 9 in Heerhugowaard.

Meer informatie over Kinderdagverblijf 't Schelpje in Heerhugowaard

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Heerhugowaard? Bij Kinderdagverblijf 't Schelpje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf 't Schelpje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf 't Schelpje is een Kinderopvang gelegen aan Albert Soncklaan 9 in Heerhugowaard. Ideaal dus als je in de omgeving van Heerhugowaard je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf 't Schelpje in Heerhugowaard

Wil je weten wat Kinderdagverblijf 't Schelpje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf 't Schelpje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf 't Schelpje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf 't Schelpje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf ’t Schelpje

Bezoekers bekeken ook