Ludens - Kinderdagverblijf 't Klavertje

Ludens - Kinderdagverblijf 't Klavertje is een Kinderopvang gelegen aan Abstederdijk 303 in Utrecht.

Villa Nova is een buitenschoolse opvang gevestigd in de Catharijnepoortschool in de wijk Majella in Utrecht. De kinderen kunnen binnen spelen in de centrale hal en de voorschoolse ruimte, waar ze kunnen knutselen, lezen en spelletjes doen. Daarnaast is er een groot speellokaal waar ze kunnen bewegen en toneelvoorstellingen kunnen bedenken. Buiten is er veel ruimte en zijn er verschillende pleinen waar de kinderen kunnen spelen, ook met kinderen uit de buurt. Villa Nova is bedoeld voor kinderen van 4 tot 7 jaar, en wanneer ze 8 jaar oud zijn, gaan ze naar BSO De Cremertuin.

Meer informatie over Ludens - Kinderdagverblijf 't Klavertje in Utrecht

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Utrecht? Bij Ludens - Kinderdagverblijf 't Klavertje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Ludens - Kinderdagverblijf 't Klavertje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Ludens - Kinderdagverblijf 't Klavertje is een Kinderopvang gelegen aan Abstederdijk 303 in Utrecht. Ideaal dus als je in de omgeving van Utrecht je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Ludens - Kinderdagverblijf 't Klavertje in Utrecht

Wil je weten wat Ludens - Kinderdagverblijf 't Klavertje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Ludens - Kinderdagverblijf 't Klavertje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ludens - Kinderdagverblijf 't Klavertje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ludens - Kinderdagverblijf 't Klavertje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Ludens – Kinderdagverblijf ’t Klavertje

Bezoekers bekeken ook