Kinderdagverblijf Dymphie

Kinderdagverblijf Dymphie is een Kinderdagopvang gelegen aan Hortensialaan 1 in Waalre.

Kinderdagverblijf Dymphie is een plek waar kinderen opgroeien vanuit gelijkwaardigheid, veiligheid en vertrouwen. Het kind staat centraal en er wordt gekeken naar wat het kind kan en niet naar wat het nog niet kan. Emotionele veiligheid is erg belangrijk, omdat een kind zich pas kan ontwikkelen en uiten als het zich veilig voelt. Het kinderdagverblijf volgt de persoonlijke ontwikkeling van het kind en legt dit vast in een map, die aan de ouders wordt gegeven wanneer het kind het kinderdagverblijf verlaat. Er zijn vier groepen, waarvan twee verticale groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar en twee horizontale groepen voor kinderen van 0 tot 2 jaar en 2 tot 4 jaar. De ontwikkeling van het kind wordt nauwlettend gevolgd en er wordt gewerkt met mentorschap. Het pedagogisch beleid van het kinderdagverblijf staat in het teken van gelijkwaardigheid, veiligheid, rust, zelfstandigheid en structuur. Het kinderdagverblijf is gelegen in Waalre, maar is ook goed bereikbaar voor bewoners uit Eindhoven, Veldhoven en Valkenswaard. Er wordt gewerkt volgens het vierogen principe en kinderen worden geplaatst in een vaste stamgroep.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Dymphie in Waalre

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Waalre? Bij Kinderdagverblijf Dymphie kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Dymphie geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Dymphie is een Kinderopvang gelegen aan Hortensialaan 1 in Waalre. Ideaal dus als je in de omgeving van Waalre je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Dymphie in Waalre

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Dymphie te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Dymphie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Dymphie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Dymphie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Dymphie

Bezoekers bekeken ook