Kinderdagverblijf Lila

Kinderdagverblijf Lila is een Kinderopvang gelegen aan Franselaan 192C in Rotterdam.

Kinderdagverblijf Lila biedt een liefdevolle en veilige omgeving voor kinderen van alle leeftijden. Ze stemmen hun kinderopvang en BSO af op de behoeften van elk kind en betrekken ouders bij alles wat ze doen. Het kinderdagverblijf zorgt voor nieuwe vrienden en laat kinderen de wereld ontdekken. Lila zorgt ervoor dat kinderen plezier hebben met leeftijdsgenoten door geweldige seminars en activiteiten aan te bieden. Er is 1-op-1 aandacht van pedagogisch medewerkers en verse, warme maaltijden worden dagelijks bereid. Daarnaast leren kinderen spelenderwijs nieuwe vaardigheden, van kruipen tot tellen. De missie van Lila is om kinderen een veilige, stimulerende en liefdevolle omgeving te bieden waarin ze kunnen groeien en bloeien, en waarin hun unieke talenten en persoonlijkheden worden ontwikkeld.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Lila in Rotterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Rotterdam? Bij Kinderdagverblijf Lila kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Lila geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Lila is een Kinderopvang gelegen aan Franselaan 192C in Rotterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Rotterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Lila in Rotterdam

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Lila te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Lila of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Lila? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Lila het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Lila

Bezoekers bekeken ook