1. baby en kinderuitrusting
  2. babygym

De 10 BESTE babygyms van 2024

Op zoek naar de beste babygym?

Een babygym is een geweldige manier om je kleintje in beweging te krijgen en helpt ook bij hun zintuiglijke ontwikkeling. We hebben een lijst samengesteld van de top 10 beste babygymmen, zodat je de perfecte voor je kind kunt vinden.

Alle babygyms op onze lijst zijn van hoge kwaliteit en bieden je kleintje urenlang speelplezier.Laatst bijgewerkt: 7 apr. 2024

TOP 3 beste babygym 2024

We hebben in totaal top 10 babygyms voor je geschreven. Uiteraard hebben wij de babygyms uitgebreid voor je vergeleken en aan de hand van bepaalde eigenschappen, deze babygyms een beoordeling gegeven.

Benieuwd naar onze top 3 babygyms? Lees dan gauw verder en ontdek welke wij als beste getest vinden.

1. Tiny Love Babygym

Op zoek naar een leuke en boeiende speelmat voor je kleintje? Zoek niet verder dan de Tiny Love Babygym Kick Play Tiny Farm! Dit ruime speelkleed heeft twee grote speelbogen met verschillende speeltjes in de vorm van vrolijke dieren, die je kleintje eindeloze uren vermaak bieden. Je vindt onder andere een spiegel, trilfiguur, bel, speelgoed met knisperend materiaal en een bijtring op de twee afneembare bogen van het speelkleed. Daarnaast heeft de Kick & Play speelmat een zacht muziekpaneel dat geluid en muziek uitzendt als je kleintje erop drukt of trapt - perfect voor zowel kleinere als grotere kinderen! De speelmat is ook gemakkelijk opvouwbaar en heeft veilige randen, waardoor het een veilige omgeving is voor je baby om te verkennen.

2. Fisher Price Speeldeken

De Fisher Price Regenwoud Speeldeken is de perfecte babygym voor je kleintje. Ze kunnen gaan liggen en de dieren boven hun hoofd zien dansen, of op hun buik spelen en met hun benen schoppen om de bladeren te laten ritselen. En als ze klaar zijn om te bewegen, kunnen ze het meenemen voor onderweg. Met drie manieren om te spelen groeit deze gym met je baby mee en zorgt hij voor urenlang speelplezier.

3. VTech Baby Speelmat

Laat je kleintje kennismaken met een wereld van muziek, kleuren, vormen en dieren met de VTech Baby Dierenvrienden Speelmat Babygym Interactief Speelgoed. Deze zachte, interactieve speelmat is perfect voor opgroeiende baby's. Ze kunnen op hun buik liggen en spelen met de drie dieren en de boogspiegel, of rechtop zitten en het activiteitenpaneel met vier verschillende speelstanden verkennen. De pianotoetsen op het elektronische activiteitenpaneel introduceren kleuren, vormen en dieren, terwijl ze je baby aanmoedigen om te bewegen en te grooven. Laat je kleintje bewegen en leren met de VTech Baby Animal Friends Speelmat Babygym Interactief Speelgoed.

Inhoudsopgave

Picture of Sammy
Sammy

Hallo allemaal ik ben Sammy, ben 36 jaar oud. Ik ben een moeder van 3 kinderen. Ik heb 2 dochters en 1 zoontje, die mij de hele dag bezig kunnen houden. In mijn dagelijks leven ben ik in de zorgsector actief. Het hebben van kinderen balanceren met het dagelijks leven is een leuke uitdaging voor mij. IK houd van mijn gezin en ben graag bezig met ze. Als moeder wil ik mijn ervaringen en adviezen ook delen met andere moeders. Ik hoop dat ik jullie hiermee van dienst ben geweest!

Volgende 7 babygyms testen met elkaar

We hebben vele verschillende babygyms voor je getest en daarvan zijn er 10 babygyms in onze top 10 van de beste gekomen. Uit deze top 10 babygyms hebben we een top 3 gekozen. Dit waren de babygyms die voor ons als beste uit ons onderzoek kwamen. Dat een babygym buiten de top 3 is gevallen wil echter niet zeggen dat het geen goede babygym is. Integendeel, alle babygyms die in onze top 10 van de best geteste babygyms terecht zijn gekomen voldoen aan alle aspecten die voor ons belangrijk zijn en een babygym goed en koopwaardig maken. 

Lees snel verder en bekijk de rest van de beste babygyms van 2024! 

Bekijk ook:

4. Fisher-Price Activity Gym

Op zoek naar iets leuks en stimulerends voor je kleintje? Zoek niet verder dan de Fisher-Price 2-in-1 Activity Gym! Deze kleurrijke en interactieve speelmat is perfect om je baby bezig te houden. Met een verscheidenheid aan leuke dierenvriendjes om te ontdekken, zal je kleintje graag op zijn rug of buik spelen op deze zachte en machinewasbare mat. De felle kleuren en patronen zullen zeker de aandacht van je baby trekken, terwijl de verschillende texturen en vormen ruimschoots gelegenheid bieden voor ontdekking en tastzin. Of je kleintje nu alleen speelt of samen met jou op de buik, de Fisher-Price 2-in-1 Activity Gym wordt zeker een favoriet in je huis.

5. Tiny Love Babygym

De Tiny Love Deluxe Baby Gym is perfect voor je kleintje. Hij heeft verstelbare bogen, zodat je verschillende speelomgevingen voor je baby kunt creëren. Het ontwerp van Into the Forest is perfect om de zintuigen van je baby te stimuleren en zijn ontwikkeling te bevorderen. Met deze babygym heeft je kleintje uren speelplezier terwijl hij leert en groeit.

6. Jollein Babygym

De Jollein Babygym Toys Lentetuin is de perfecte manier om je kind te helpen bij de ontwikkeling van de grove en fijne motoriek, terwijl het ook zijn zintuigen stimuleert. Deze leuke figuurtjes hebben de vorm van een lieveheersbeestje, een eend en een bloem, waardoor ze fascinerend zijn voor je baby om naar te kijken als ze op de babygym bewegen. Je kind zal het geweldig vinden om met zijn voeten te schoppen of geluiden te maken als het erin slaagt een speeltje te pakken of erop te tikken om het nog meer te laten bewegen. De babygym is gemaakt van hout en is versierd met vrolijk speelgoed in het thema Lentetuin.

7. Sophie Babystoel

We willen allemaal het beste voor onze baby's, en daar hoort bij dat we producten vinden die zowel functioneel als comfortabel zijn. Met de Sophie de Giraf Babystoel met Activiteiten Babyzitje en Spelen kun je beide hebben! Dit ingenieuze product is ontworpen om comfortabel te zijn voor je baby en tegelijkertijd zijn 5 zintuigen te stimuleren. De stoel zelf is gemaakt van zachte, duurzame stof die zacht is voor de huid van je baby, en de meegeleverde activiteiten helpen hem om zijn zicht, gehoor, tastzin, reuk en smaak te ontwikkelen. Het kleurrijke ontwerp zal ook zeker de aandacht van je baby trekken en hem urenlang vermaken.

8. Little Dutch Babygym

Introductie van de Little Dutch Babygym! Dit is het perfecte speelgoed voor je kleine kapitein. Het kan op een speelkleed of in de box worden gelegd voor het comfort van je kleintje. Er zijn drie nieuwe knuffelvriendjes te ontdekken met frisse kleuren en geluiden die de hand-oog coördinatie en zintuigen zullen stimuleren. Je kleintje zal graag op ontdekking gaan met de coole zeilboot, vuurtoren en zeemeeuw speelgoed. De Babygym is gebeitst met kindvriendelijke verf zodat hij veilig en gemakkelijk schoon te maken is.

9. Lovevery Play Gym

Zoek je een speeltje dat je baby urenlang bezig houdt en vermaakt? Zoek niet verder dan de Lovevery Play Gym! Deze veelzijdige en duurzame speelgym is ontworpen door kinderontwikkelingsexperts om de belangrijke ontwikkelingsfasen die baby's in het eerste jaar doormaken te ondersteunen. Het speelkleed heeft vijf unieke zones die je baby aanmoedigen om te fixeren, geluiden te ontdekken, kleuren en texturen te verkennen, en voorwerpen te verstoppen en te vinden. Alle activiteitenzones kunnen worden dichtgeklapt om overstimulatie te voorkomen. De meegeleverde speelgids biedt ouders 24 op onderzoek gebaseerde activiteiten om de ontwikkeling van hun baby te ondersteunen. Gemaakt van hoogwaardig hout is deze prachtige speelgym de perfecte aanvulling voor elk huis.

10. Babygym kraamcadeau

Op zoek naar een cadeau dat je kleintje bezighoudt en vermaakt? Zoek niet verder dan deze Babygym hout inclusief vier speeltjes babycadeau jongen en meisje! Het perfecte cadeau voor elke gelegenheid, deze houten babygym zit boordevol functies om je zuigeling te vermaken. Ideaal voor buiktijd of speeltijd, het felgekleurde speelgoed moedigt je baby aan om te reiken, te kruipen en te verkennen. De verschillende texturen en vormen stimuleren de zintuigen van je baby en helpen bij de ontwikkeling van de fijne motoriek. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze houten gym gebouwd om lang mee te gaan en herinneringen te maken die een leven lang meegaan.

Wat maakt een babygym goed en komt deze in de top 10.

Voordat je een babygym kopen gaat is het altijd verstandig om de vele diverse babygyms op de markt met elkaar te vergelijken. Maar hoe bepaal je nu wat een geschikte babygym voor jou is? Oftewel, waar zou de beste babygym aan moeten voldoen? Een babygym kopen doe je natuurlijk niet zomaar.

De experts van MoederCommunity.nl denken graag met je mee en zij hebben het hun missie gemaakt om (aanstaande) moeders te helpen om de beste babygym te kiezen. We proberen je te helpen door verschillende babygyms te testen en hier een korte review over te schrijven.

Bekijk onze reviewlijst met een top 10 babygyms die getest zijn in 2024 en kies een babygym die bij aan jouw wensen en eisen voldoet en ook in jouw budget past.

Conclusie: wat zijn de beste babygyms?

Zo, dit zijn de beste babygyms op de markt. We hopen dat je dit artikel nuttig vond in je zoektocht naar de perfecte gym voor je kleintje. Vergeet niet om veel onderzoek te doen voordat je tot aankoop overgaat en zorg ervoor dat je recensies van andere ouders leest.

Veelgestelde vragen over onze babygym reviews

Wij begrijpen dat het moeilijk is om te bepalen of een babygym echt geschikt voor je is! Je kunt het product immers niet zelf uittesten. Daarom hebben wij geprobeerd om zo goed mogelijk naar alle aspecten van de babygyms te kijken en zo een allround beschrijving te geven. Zo weet jij zo goed mogelijk wat je moet verwachten ervan en of het babygym product aan jouw wensen zal voldoen.

Uit onze 2023 test kwamen de volgende 3 babygyms als beste naar voren:

  1. Tiny Love Babygym
  2. Fisher Price Speeldeken
  3. VTech Baby Speelmat

 

Wil je weten welke babygyms nog meer op ons lijstje stonden? Kijk dan hier.

Wij van MoederCommunity.nl weet waar moeders behoefte aan hebben en wat ze dus zoeken in een babygym.

Samen met de Community hebben we de volgende criteria opgesteld voor het testen van de babygyms:

  • Werking van het product
  • Het babygym merk reviews
  • Prijs
  • Levensduur

Wij zijn van mening dat als een babygym goed scoort op deze criteria, het een goed product is. Alle babygyms in onze top 10 test voldoen wat ons betreft aan bovenstaande criteria. We hopen door het kiezen van een absolute TOP 3 beste babygym  je keuzeproces nog net iets makkelijker te maken. 

Jazeker! Wij schrijven onze babygym reviews onafhankelijk van andere partijen. Wij krijgen dan ook van niemand betaald om een babygym hoger, danwel lager te ranken. Dit doen we puur op basis van ons eigen oordeel na het testen van een babygym aan de hand van belangrijke productcriteria.

Nee, MoederCommunity heeft geen eigen webshop. Wij schrijven zelfstandig reviews over moeder/kind-gerelateerde producten. Wel hebben wij voor je uitgezocht in welke webshop je jouw favoriete babygym het beste kunt kopen. Bij elke review verwijzen wij je via de Beste Prijs-knop door naar een webwinkel. Indien je het product via deze winkel koopt, krijgen wij daar wel een kleine comissie voor terug! 

Disclaimer:

Wij stellen onze reviews met veel zorg en oog voor detail samen. Echter blijven onze reviews wel een mening. MoederCommunity.nl beschikt niet zelf over een webshop, maar verwijzen je door naar een webshop met naar onze mening de scherpste prijzen. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de producten of zaken rondom de aanschaf. Wel krijgt MoederCommunity.nl een kleine vergoeding als het product via onze link uiteindelijk wordt verkocht.