Kinderdagverblijf Bloem 1

Kinderdagverblijf Bloem 1 is een Kinderopvang gelegen aan Roerstraat 101-A in Amsterdam.

Kinderdagverblijf Bloem heeft drie kleinschalige vestigingen waar kinderen in aanraking komen met muziek en dans. De buitenruimtes zijn mooi en uitdagend ingericht en alle groepen hebben directe toegang tot deze ruimtes. Het kinderdagverblijf plaatst alleen kinderen die deelnemen aan het Rijksvaccinatieprogramma en de veiligheid van de kinderen is een belangrijke pijler. Daarnaast hecht het kinderdagverblijf veel waarde aan slaap, waarbij de hersenen van jonge kinderen gebeurtenissen en informatie verwerken en ordenen. Ze bieden ook een variëteit aan beleg voor de boterhammen en hebben onlangs hun pedagogisch beleid herzien. Het kinderdagverblijf Bloem heeft meerdere locaties en de contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Bloem 1 in Amsterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Amsterdam? Bij Kinderdagverblijf Bloem 1 kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Bloem 1 geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Bloem 1 is een Kinderopvang gelegen aan Roerstraat 101-A in Amsterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Amsterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Bloem 1 in Amsterdam

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Bloem 1 te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Bloem 1 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Bloem 1? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Bloem 1 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Bloem 1

Bezoekers bekeken ook