Kober Day Care de Boei

Kober Day Care de Boei is een Kinderopvang gelegen aan Michiel de Ruyterstraat 6 in Breda.

Bij kinderdagverblijf De Boei in Breda ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een warme en ruim opgezette kinderopvang. Het kinderdagverblijf heeft een karakteristiek gebouw en biedt plaats aan 7 groepen, waaronder een internationale groep waar Engels wordt gesproken. Buiten is er veel ruimte met aparte speelplekken voor baby's en peuters, een speelkeuken, een zandbak en fruitbomen. Ouders ervaren De Boei als kleinschalig ondanks de grootte van de kinderopvang. Een rondleiding is altijd mogelijk. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met het serviceteam van Kober.

Meer informatie over Kober Day Care de Boei in Breda

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Breda? Bij Kober Day Care de Boei kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kober Day Care de Boei geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kober Day Care de Boei is een Kinderopvang gelegen aan Michiel de Ruyterstraat 6 in Breda. Ideaal dus als je in de omgeving van Breda je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kober Day Care de Boei in Breda

Wil je weten wat Kober Day Care de Boei te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kober Day Care de Boei of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kober Day Care de Boei? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kober Day Care de Boei het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kober Day Care de Boei

Bezoekers bekeken ook