Hoeve Kakelbont

Hoeve Kakelbont is een Zorgcentrum gelegen aan Boompjesdijk 11 in Dinteloord.

Hoeve Kakelbont is een zorgboerderij gelegen in de Dinteloordse polder. Op het erf van de boerderij worden verschillende boerderijactiviteiten aangeboden en is er zorgaanbod voor diverse doelgroepen. Het is een groene en rustige omgeving waar iedereen zich veilig voelt. Jaarlijks worden er evenementen georganiseerd, zoals Plukdag en KakelSensation, waar iedereen welkom is. Daarnaast is er de mogelijkheid om op de laatste vrijdag van de maand een kijkje te nemen op de hoeve, waarbij er een rondleiding wordt gegeven en er gelegenheid is om koffie te drinken met de deelnemers. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via e-mail of telefoon.

Meer informatie over Hoeve Kakelbont in Dinteloord

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Dinteloord? Bij Hoeve Kakelbont kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Hoeve Kakelbont geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Hoeve Kakelbont is een Kinderopvang gelegen aan Boompjesdijk 11 in Dinteloord. Ideaal dus als je in de omgeving van Dinteloord je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Hoeve Kakelbont in Dinteloord

Wil je weten wat Hoeve Kakelbont te bieden heeft? Bekijk dan de website van Hoeve Kakelbont of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hoeve Kakelbont? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hoeve Kakelbont het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Zorgcentrum op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Hoeve Kakelbont

Bezoekers bekeken ook