Kinderdagverblijf 't Schommeltje, Peuteropvang De Trommel en bso De Rank

Kinderdagverblijf 't Schommeltje, Peuteropvang De Trommel en bso De Rank is een Kinderopvang gelegen aan Iepenlaan 54 in Schagen.

IKC De Rank is een Integraal Kindcentrum waar kinderen van nul tot en met twaalf jaar terecht kunnen voor educatie, opvang en ontwikkeling. Het is een samenwerking tussen basisschool De Rank en SKRS Kinderopvang. De samenwerking biedt voordelen zoals een 'warme overdracht' tussen kinderdagverblijf en kleuterklassen, en regelmatig contact tussen medewerkers van de kinderopvang en leerkrachten. Het IKC heeft ook buitenschoolse opvang en er is een nieuw pand gebouwd waarin het IKC en de opvangfaciliteiten zijn gevestigd. De officiële opening van IKC De Rank vindt plaats op 21 september 2018. Het project is uitgevoerd door Stichting Sarkon, M@@t Architecten en A. Tuin Den Helder. Het IKC bevindt zich aan de Iepenlaan in Schagen.

Meer informatie over Kinderdagverblijf 't Schommeltje, Peuteropvang De Trommel en bso De Rank in Schagen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Schagen? Bij Kinderdagverblijf 't Schommeltje, Peuteropvang De Trommel en bso De Rank kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf 't Schommeltje, Peuteropvang De Trommel en bso De Rank geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf 't Schommeltje, Peuteropvang De Trommel en bso De Rank is een Kinderopvang gelegen aan Iepenlaan 54 in Schagen. Ideaal dus als je in de omgeving van Schagen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf 't Schommeltje, Peuteropvang De Trommel en bso De Rank in Schagen

Wil je weten wat Kinderdagverblijf 't Schommeltje, Peuteropvang De Trommel en bso De Rank te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf 't Schommeltje, Peuteropvang De Trommel en bso De Rank of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf 't Schommeltje, Peuteropvang De Trommel en bso De Rank? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf 't Schommeltje, Peuteropvang De Trommel en bso De Rank het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf ’t Schommeltje, Peuteropvang De Trommel en bso De Rank

Bezoekers bekeken ook