Kinderopvang Doerak

Kinderopvang Doerak is een Kinderopvang gelegen aan Kerkeburen 66 in Makkum.

Doerak is een kleinschalig kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Ze hebben vaste leidsters en de opvang is betaalbaar. Er is een aparte opvangruimte waar verschillende activiteiten worden gedaan, zoals kleuren, tekenen, balspelen en voorlezen. Het team van Doerak bestaat uit geschoold personeel dat altijd de juiste keuzes maakt op sociologisch en pedagogisch vlak. De contactgegevens van Kinderopvang Doerak zijn Nathalie Hollerman, Kerkeburen 66, 8754 EB Makkum, telefoonnummer 06-28846740 en e-mailadres kinderopvangdoerak@outlook.com. Ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 18.00 uur.

Meer informatie over Kinderopvang Doerak in Makkum

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Makkum? Bij Kinderopvang Doerak kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Doerak geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Doerak is een Kinderopvang gelegen aan Kerkeburen 66 in Makkum. Ideaal dus als je in de omgeving van Makkum je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Doerak in Makkum

Wil je weten wat Kinderopvang Doerak te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Doerak of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Doerak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Doerak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Doerak

Bezoekers bekeken ook