Kinderdagverblijf Kids III

Kinderdagverblijf Kids III is een Kleuterschool gelegen aan Ivoorkust 2 in Purmerend.

Kids Kinderopvang is een professionele kinderopvangorganisatie die deel uitmaakt van Kinderopvang Purmerend. Ze hebben ruim 25 jaar ervaring en bieden kinderopvang aan in huiselijke en sfeervolle locaties, waaronder kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuteropvang. Het vaste team van professionele pedagogisch medewerkers stimuleert kinderen spelenderwijs in hun ontwikkeling op fysiek, sociaal en emotioneel vlak. Kinderen mogen bij Kids Kinderopvang zijn wie ze zijn. Ze werken met kleine groepen kinderen van dezelfde leeftijd, waardoor er veel persoonlijke aandacht is en kinderen zich snel thuis voelen. Voor meer informatie en contactgegevens verwijzen ze naar hun website.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Kids III in Purmerend

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Purmerend? Bij Kinderdagverblijf Kids III kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Kids III geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Kids III is een Kinderopvang gelegen aan Ivoorkust 2 in Purmerend. Ideaal dus als je in de omgeving van Purmerend je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Kids III in Purmerend

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Kids III te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Kids III of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Kids III? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Kids III het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Kids III

Bezoekers bekeken ook