Partou De Tovertuin

Partou De Tovertuin is een Kinderopvang gelegen aan De Fijnspar 1 in Bergschenhoek.

Dit artikel gaat over kinderopvang de Tovertuin in Bergschenhoek. De kinderopvang biedt een fijne plek voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De tuin is speciaal ontworpen om kinderen de natuur te laten ervaren, met groen gras, zand en bamboebosjes. Er worden ook spelletjes gedaan en uitstapjes gemaakt naar het park, de kinderboerderij en de bibliotheek. De kinderopvang werkt met twee verticale groepen, waarin kinderen van verschillende leeftijden bij elkaar zitten. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.30 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de kinderopvang. Daarnaast wordt verwezen naar het GGD-rapport, het pedagogisch beleid, de tarieven, de algemene voorwaarden en de mogelijkheid om een rondleiding aan te vragen of je kind in te schrijven. Ook worden enkele redenen gegeven waarom ouders voor Partou kiezen, zoals het maken van vriendjes, het gebruik van een app om ouders op de hoogte te houden en het leren van nieuwe dingen. Er wordt ook beschreven hoe een dag bij de kinderopvang eruit ziet, met onder andere bewegen, muziek maken en buiten spelen. Ten slotte wordt verwezen naar een rekentool om de netto kosten van kinderopvang te berekenen.

Meer informatie over Partou De Tovertuin in Bergschenhoek

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Bergschenhoek? Bij Partou De Tovertuin kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou De Tovertuin geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou De Tovertuin is een Kinderopvang gelegen aan De Fijnspar 1 in Bergschenhoek. Ideaal dus als je in de omgeving van Bergschenhoek je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou De Tovertuin in Bergschenhoek

Wil je weten wat Partou De Tovertuin te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou De Tovertuin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou De Tovertuin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou De Tovertuin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou De Tovertuin

Bezoekers bekeken ook