Kinderdagverblijf bij de Boerderij

Kinderdagverblijf bij de Boerderij is een Kinderopvang gelegen aan Rijksstraatweg 71 in Sassenheim.

Kinderopvang Bij de Boerderij is een kinderopvanglocatie die zich richt op het liefdevol opvangen en omringen van kinderen. De Boerderij is de derde locatie van kindercentrum de Boshoeve en biedt dezelfde visie en werkwijze. Naast reguliere opvang is de Boerderij ook gespecialiseerd in de opvang van kinderen met een medische zorgvraag, verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Het doel is om kinderen echt kind te laten zijn en te laten genieten van de prachtige natuur. De Boerderij biedt een natuurlijke en zuivere omgeving waar kinderen zich kunnen ontwikkelen. Er is voldoende ruimte voor buitenspelen, dieren en een moestuin. Het eten wordt bereid met verse eitjes van de kippen en vruchten uit de tuin. De kinderopvanglocatie bevindt zich op Rijksstraatweg 71 in Sassenheim.

Meer informatie over Kinderdagverblijf bij de Boerderij in Sassenheim

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Sassenheim? Bij Kinderdagverblijf bij de Boerderij kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf bij de Boerderij geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf bij de Boerderij is een Kinderopvang gelegen aan Rijksstraatweg 71 in Sassenheim. Ideaal dus als je in de omgeving van Sassenheim je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf bij de Boerderij in Sassenheim

Wil je weten wat Kinderdagverblijf bij de Boerderij te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf bij de Boerderij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf bij de Boerderij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf bij de Boerderij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf bij de Boerderij

Bezoekers bekeken ook