kinderdagverblijf Villa Lilla

kinderdagverblijf Villa Lilla is een Kinderdagopvang gelegen aan De Omloop 13 in Heiloo.

Villa Lilla is een particuliere kinderopvang in Heiloo die kinderopvang aanbiedt aan baby's, peuters en schoolgaande kinderen van 4 tot 12 jaar. Ze hebben dagopvang voor 51 kinderen, verdeeld over verschillende groepen. Het gebouw van Villa Lilla staat op een mooie locatie met een kindvriendelijke tuin en buitenspeelplaats. Daarnaast bieden ze ook peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang aan. De BSO biedt opvang voor 72 kinderen voor en na schooltijd tijdens de schoolweken en hele dagen tijdens de schoolvakanties. Ouders zijn tevreden over de opvang en waarderen de extra inzet van het personeel. De contactgegevens van Villa Lilla zijn ook vermeld in het artikel.

Meer informatie over kinderdagverblijf Villa Lilla in Heiloo

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Heiloo? Bij kinderdagverblijf Villa Lilla kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij kinderdagverblijf Villa Lilla geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

kinderdagverblijf Villa Lilla is een Kinderopvang gelegen aan De Omloop 13 in Heiloo. Ideaal dus als je in de omgeving van Heiloo je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

kinderdagverblijf Villa Lilla in Heiloo

Wil je weten wat kinderdagverblijf Villa Lilla te bieden heeft? Bekijk dan de website van kinderdagverblijf Villa Lilla of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij kinderdagverblijf Villa Lilla? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je kinderdagverblijf Villa Lilla het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. kinderdagverblijf Villa Lilla

Bezoekers bekeken ook