Peutergroep met de Bijbel Kwetternest (KOW)

Peutergroep met de Bijbel Kwetternest (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Valkenburgstraat 10 in Meliskerke.

Kwetternest is een peutergroep in het dorp Meliskerke met de Bijbel als uitgangspunt. De groep is gevestigd in de reformatorische Boazschool en volgt de ontwikkeling van de peuters. In het peuterlokaal zijn verschillende speelhoeken, waaronder een bouwhoek, leeshoek, huishoek en knutselhoek. Daarnaast is er een afgeschermde plek om met boerderijdieren te spelen. Buiten delen de peuters het plein met de onderbouw van de school en kunnen ze crossen over een verkeersparcours. Ook maken ze uitstapjes naar bijvoorbeeld de speeltuin. Voor meer informatie kan men een kijkje nemen of een rondleiding aanvragen.

Meer informatie over Peutergroep met de Bijbel Kwetternest (KOW) in Meliskerke

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Meliskerke? Bij Peutergroep met de Bijbel Kwetternest (KOW) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Peutergroep met de Bijbel Kwetternest (KOW) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Peutergroep met de Bijbel Kwetternest (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Valkenburgstraat 10 in Meliskerke. Ideaal dus als je in de omgeving van Meliskerke je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Peutergroep met de Bijbel Kwetternest (KOW) in Meliskerke

Wil je weten wat Peutergroep met de Bijbel Kwetternest (KOW) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Peutergroep met de Bijbel Kwetternest (KOW) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peutergroep met de Bijbel Kwetternest (KOW)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peutergroep met de Bijbel Kwetternest (KOW) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Peutergroep met de Bijbel Kwetternest (KOW)

Bezoekers bekeken ook