Partou Grote Beer

Partou Grote Beer is een Kinderdagopvang gelegen aan Meerhof 33 in Leiden.

Dit artikel gaat over een kinderdagverblijf genaamd Grote Beer in Leiden. Het kinderdagverblijf biedt kinderen de mogelijkheid om spelenderwijs te leren en zich te ontwikkelen. Er zijn verschillende groepen en openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur. Parkeren is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Ouders kunnen het meest recente GGD-rapport bekijken en het pedagogisch beleid lezen. Daarnaast kunnen ze de netto kosten voor kinderopvang berekenen met behulp van een rekentool. Het kinderdagverblijf stuurt foto's en berichten naar ouders via een app om hen op de hoogte te houden.

Meer informatie over Partou Grote Beer in Leiden

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Leiden? Bij Partou Grote Beer kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou Grote Beer geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou Grote Beer is een Kinderopvang gelegen aan Meerhof 33 in Leiden. Ideaal dus als je in de omgeving van Leiden je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou Grote Beer in Leiden

Wil je weten wat Partou Grote Beer te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou Grote Beer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Grote Beer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Grote Beer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou Grote Beer

Bezoekers bekeken ook