Kinderdagverblijf De IJsselhoeve

Kinderdagverblijf De IJsselhoeve is een Kleuterschool gelegen aan IJsselveld 21 in Montfoort.

Kinderdagverblijf De IJsselhoeve is gevestigd in een prachtige woonboerderij in Montfoort. De boerderij biedt veel ruimte en activiteiten voor kinderen, waaronder een omheinde speelplaats en een speelschuur voor slecht weer. De kinderen kunnen ook de boerderij verkennen en de dieren knuffelen en verzorgen. Het personeel van De IJsselhoeve bestaat uit gediplomeerde medewerkers met een VOG en de opvang voldoet aan de wet kinderopvang, waarin de kwaliteit en veiligheid van de opvang worden geregeld. Voor meer informatie en contactgegevens kunt u terecht op de website van De IJsselhoeve.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De IJsselhoeve in Montfoort

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Montfoort? Bij Kinderdagverblijf De IJsselhoeve kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De IJsselhoeve geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De IJsselhoeve is een Kinderopvang gelegen aan IJsselveld 21 in Montfoort. Ideaal dus als je in de omgeving van Montfoort je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De IJsselhoeve in Montfoort

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De IJsselhoeve te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De IJsselhoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De IJsselhoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De IJsselhoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De IJsselhoeve

Bezoekers bekeken ook