Kindercentrum 't molentje

Kindercentrum 't molentje is een Kinderopvang gelegen aan Schoolstraat 1 in Sint Philipsland.

Wij zijn een kindercentrum met veel ervaring en ruime openingstijden. Onze vaste leidsters bieden uitgebreide service aan kinderen van 0 t/m 13 jaar. De jongste kinderen gaan naar het kinderdagverblijf, terwijl oudere kinderen voor voorschoolse en naschoolse opvang bij ons terecht kunnen. Voor meer informatie of een rondleiding kunt u direct contact met ons opnemen via 0167-500573. U kunt ons ook volgen op Facebook.

Meer informatie over Kindercentrum 't molentje in Sint Philipsland

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Sint Philipsland? Bij Kindercentrum 't molentje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kindercentrum 't molentje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kindercentrum 't molentje is een Kinderopvang gelegen aan Schoolstraat 1 in Sint Philipsland. Ideaal dus als je in de omgeving van Sint Philipsland je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kindercentrum 't molentje in Sint Philipsland

Wil je weten wat Kindercentrum 't molentje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kindercentrum 't molentje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindercentrum 't molentje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindercentrum 't molentje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kindercentrum ’t molentje

Bezoekers bekeken ook