Peuterspeelgroep en BSO (ClubBB) Berend Botje Het Anker

Peuterspeelgroep en BSO (ClubBB) Berend Botje Het Anker is een Kinderopvang gelegen aan Locatie, Flosbeugel 17a in Enkhuizen.

Peuterspeelgroep Het Anker is gevestigd in Kindcentrum Het Anker in Enkhuizen. Het kindcentrum biedt naast onderwijs en opvang ook externe diensten aan zoals logopedie, schoolmaatschappelijk werk en ergotherapie. De groepsruimten zijn ingericht met speel- en leeshoeken en er zijn natuurlijke buitenruimtes waar de peuters kunnen spelen. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:15 tot 12:15 uur. Aanmelden voor de peuterspeelgroep kan via een link op de website. Naast de peuterspeelgroep zijn er ook andere kinderopvanglocaties in Enkhuizen. Voor meer informatie en contactgegevens kan men terecht op de website.

Meer informatie over Peuterspeelgroep en BSO (ClubBB) Berend Botje Het Anker in Enkhuizen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Enkhuizen? Bij Peuterspeelgroep en BSO (ClubBB) Berend Botje Het Anker kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Peuterspeelgroep en BSO (ClubBB) Berend Botje Het Anker geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Peuterspeelgroep en BSO (ClubBB) Berend Botje Het Anker is een Kinderopvang gelegen aan Locatie, Flosbeugel 17a in Enkhuizen. Ideaal dus als je in de omgeving van Enkhuizen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Peuterspeelgroep en BSO (ClubBB) Berend Botje Het Anker in Enkhuizen

Wil je weten wat Peuterspeelgroep en BSO (ClubBB) Berend Botje Het Anker te bieden heeft? Bekijk dan de website van Peuterspeelgroep en BSO (ClubBB) Berend Botje Het Anker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peuterspeelgroep en BSO (ClubBB) Berend Botje Het Anker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peuterspeelgroep en BSO (ClubBB) Berend Botje Het Anker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Peuterspeelgroep en BSO (ClubBB) Berend Botje Het Anker

Bezoekers bekeken ook