Doomijn Kinderopvang Veldhoeve

Doomijn Kinderopvang Veldhoeve is een Kinderdagopvang gelegen aan Veldhoeve 2 in Hattem.

Kinderdagverblijf Veldhoeve is een bijzondere locatie in Hattem waar bewust gekozen wordt voor kwaliteit en het beste voor kinderen. Ze zijn betrokken bij wat de kinderen doen, eten, leren en beleven. Het kinderdagverblijf heeft verschillende medewerkers zoals Marleen, Marryanne, Tamara, Esther, Renate en Marieke. Daarnaast bieden ze diverse activiteiten aan, zoals knutselen en het tot leven brengen van verhalen met de Boekfiets. Ook hebben ze een buitenkeuken, een poppenmoedertje en een moestuin. Het kinderdagverblijf is onderdeel van Doomijn en heeft praktische tips, inspiratie en persoonlijke verhalen op hun website.

Meer informatie over Doomijn Kinderopvang Veldhoeve in Hattem

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Hattem? Bij Doomijn Kinderopvang Veldhoeve kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Doomijn Kinderopvang Veldhoeve geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Doomijn Kinderopvang Veldhoeve is een Kinderopvang gelegen aan Veldhoeve 2 in Hattem. Ideaal dus als je in de omgeving van Hattem je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Doomijn Kinderopvang Veldhoeve in Hattem

Wil je weten wat Doomijn Kinderopvang Veldhoeve te bieden heeft? Bekijk dan de website van Doomijn Kinderopvang Veldhoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Doomijn Kinderopvang Veldhoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Doomijn Kinderopvang Veldhoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Doomijn Kinderopvang Veldhoeve

Bezoekers bekeken ook