Kinderdagverblijf Belle van Buuren (Kind & Co)

Kinderdagverblijf Belle van Buuren (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan J. Reyneke van Stuwestraat 44 in Maarssen.

Kinderdagverblijf Belle van Buuren ligt in de wijk Opbuuren, tegen Maarssen en Oud Zuilen aan. Het kinderdagverblijf heeft 5 groepen en biedt een moderne en nieuwe accommodatie. Er zijn drie speeltuinen waar kinderen kunnen spelen en ontdekken. Het kinderdagverblijf besteedt veel aandacht aan de ontwikkeling van kinderen en werkt met de Uk & Puk methode. Voor kinderen van 3 jaar en ouder is er de Peuterclub, waar speciale activiteiten worden georganiseerd om hen voor te bereiden op de basisschool. Het kinderdagverblijf valt onder een groter geheel, wat zorgt voor duidelijke processen en betrokken leidsters. Het adres van het kinderdagverblijf is J. Reyneke van Stuwestraat 44, 3604 DJ Maarssen, en de openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 18:30 uur.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Belle van Buuren (Kind & Co) in Maarssen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Maarssen? Bij Kinderdagverblijf Belle van Buuren (Kind & Co) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Belle van Buuren (Kind & Co) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Belle van Buuren (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan J. Reyneke van Stuwestraat 44 in Maarssen. Ideaal dus als je in de omgeving van Maarssen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Belle van Buuren (Kind & Co) in Maarssen

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Belle van Buuren (Kind & Co) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Belle van Buuren (Kind & Co) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Belle van Buuren (Kind & Co)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Belle van Buuren (Kind & Co) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Belle van Buuren (Kind & Co)

Bezoekers bekeken ook