Kinderdagverblijf De Papegaai

Kinderdagverblijf De Papegaai is een Kinderopvang gelegen aan Ankersmidplein 2 in Zaandam.

KDV De Papegaai is een kinderdagverblijf in Zaandam dat een divers en enthousiast team van ervaren pedagogisch medewerkers heeft. Kinderen kunnen er spelen in speelhoeken en op het grote dakterras, waar verschillende speeltoestellen beschikbaar zijn. Het kinderdagverblijf maakt regelmatig uitstapjes naar de speeltuin of de markt. De locatie is centraal gelegen in het winkelhart van Zaandam en heeft een gezellige uitstraling van binnen. De locatiemanager van De Papegaai, Yael, heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het vak en vindt het leuk om zowel met kinderen te werken als haar team te begeleiden. Het kinderdagverblijf hanteert een algemeen pedagogisch beleid en biedt de mogelijkheid om een rondleiding aan te vragen. Er zijn positieve ervaringen van ouders te lezen over de groepen en de pedagogisch medewerkers. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:30 en in het weekend is het kinderdagverblijf gesloten.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Papegaai in Zaandam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Zaandam? Bij Kinderdagverblijf De Papegaai kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Papegaai geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Papegaai is een Kinderopvang gelegen aan Ankersmidplein 2 in Zaandam. Ideaal dus als je in de omgeving van Zaandam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Papegaai in Zaandam

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Papegaai te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Papegaai of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Papegaai? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Papegaai het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Papegaai

Bezoekers bekeken ook