Villa Valentijn Middelburg B.V.

Villa Valentijn Middelburg B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Rouaansekaai 61 in Middelburg.

Villa Valentijn Middelburg is een kinderdagverblijf en BSO gevestigd in Middelburg. Het pand waarin het kinderdagverblijf is gevestigd dateert uit 1950 en biedt plaats aan 44 kinderen. Villa Valentijn Middelburg streeft ernaar om een leuke, gezellige en professionele kinderopvang te bieden, waar kinderen, pedagogisch medewerkers en ouders zich thuis voelen. Ze bieden ook kinderopvang inclusief luiers aan. De BSO Villa Valentijn Middelburg is in 2022 opgericht en is gevestigd aan de Korte Burg 3. Villa Valentijn Middelburg hecht veel waarde aan een veilige en stimulerende omgeving voor kinderen, waarin geborgenheid en warmte centraal staan. Ze vinden het belangrijk dat kinderen zich vrij en uitgedaagd voelen om zich te ontwikkelen, zowel individueel als in groepsverband. Daarnaast streven ze naar een goede relatie tussen beroepskrachten en kinderen, en tussen beroepskrachten en ouders/verzorgers. Ouders kunnen hun wensen betreffende verzorging en opvoeding kenbaar maken, en Villa Valentijn Middelburg houdt hier rekening mee binnen de mogelijkheden en doelstellingen van de organisatie. Het kinderdagverblijf zorgt voor een veilig en warm klimaat, en behandelt vragen en opmerkingen van ouders/verzorgers serieus. De ontwikkeling van het kind staat centraal bij Villa Valentijn Middelburg.

Meer informatie over Villa Valentijn Middelburg B.V. in Middelburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Middelburg? Bij Villa Valentijn Middelburg B.V. kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Villa Valentijn Middelburg B.V. geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Villa Valentijn Middelburg B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Rouaansekaai 61 in Middelburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Middelburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Villa Valentijn Middelburg B.V. in Middelburg

Wil je weten wat Villa Valentijn Middelburg B.V. te bieden heeft? Bekijk dan de website van Villa Valentijn Middelburg B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Villa Valentijn Middelburg B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Villa Valentijn Middelburg B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Villa Valentijn Middelburg B.V.

Bezoekers bekeken ook