Kinderdagverblijf Dotjes

Kinderdagverblijf Dotjes is een Kleuterschool gelegen aan Langdonk 43 in Roosendaal.

Kinderdagverblijf Dotjes is een kinderdagverblijf dat voorschoolse opvang, kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar, buitenschoolse opvang en verlengde opvang aanbiedt. Op de website van Dotjes kun je alle informatie vinden over hoe ze werken, welke kwaliteitseisen ze hanteren en wat de opvang kost. Dotjes heeft drie locaties in Roosendaal: Langdonk 43, Nispensestraat 49a en Gezellelaan 45. De openingstijden verschillen per locatie, maar er zijn geen vaste haal- en brengtijden. Gezelligheid en plezier staan voorop bij Dotjes, dat een initiatief is van Kraamcentrum DAT. Voor vragen kun je contact opnemen met Loes Kouwenberg via telefoonnummer 0165 - 39 25 64 of via e-mail naar info@dotjes.nl.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Dotjes in Roosendaal

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Roosendaal? Bij Kinderdagverblijf Dotjes kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Dotjes geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Dotjes is een Kinderopvang gelegen aan Langdonk 43 in Roosendaal. Ideaal dus als je in de omgeving van Roosendaal je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Dotjes in Roosendaal

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Dotjes te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Dotjes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Dotjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Dotjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Dotjes

Bezoekers bekeken ook