Kinderdagverblijf De Romeinen

Kinderdagverblijf De Romeinen is een Kinderopvang gelegen aan Hooftstraat 184-186 in Alphen aan den Rijn.

Kinderopvang De Romeinen in Alphen aan den Rijn biedt een veilige en uitdagende omgeving voor kinderen om te ontdekken en te ontwikkelen. Ze hebben sfeervol ingerichte groepen en een grote speelhal waar kinderen graag spelen. Bij mooi weer gaan ze naar buiten, waar ze rennen, fietsen en voetballen in een afgesloten buitenruimte. Er is ook een speciale buitenruimte voor de kleintjes. De Romeinen biedt liefdevolle babyopvang, waar pedagogische medewerkers groepsmomenten afwisselen met individuele aandacht voor baby's en dreumesen. Peuters kunnen bij De Romeinen op avontuur gaan in verschillende speelhoeken en naar buiten om te rennen, fietsen en spelen. Na schooltijd kunnen kinderen chillen bij de BSO in speelparadijs De Bloemhof. De Romeinen biedt ook handige extra's voor drukke gezinnen, zoals de BSO Eetclub. Ouders kunnen de belevenissen van hun kind volgen via een persoonlijk ouderportaal en informatie uitwisselen met medewerkers. Geïnteresseerden kunnen een vrijblijvende rondleiding plannen of hun kind direct inschrijven.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Romeinen in Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Alphen aan den Rijn? Bij Kinderdagverblijf De Romeinen kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Romeinen geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Romeinen is een Kinderopvang gelegen aan Hooftstraat 184-186 in Alphen aan den Rijn. Ideaal dus als je in de omgeving van Alphen aan den Rijn je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Romeinen in Alphen aan den Rijn

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Romeinen te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Romeinen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Romeinen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Romeinen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Romeinen

Bezoekers bekeken ook