Kinderdagverblijf De kleine boom

Kinderdagverblijf De kleine boom is een Kinderopvang gelegen aan Boomstraat 81 in Tilburg.

De kleine boom is een kleinschalig kinderdagverblijf in het centrum van Tilburg. Ze hechten veel waarde aan een huiselijke omgeving en betrokkenheid van de begeleiders. De pedagogisch medewerkers zijn kundig en investeren niet alleen in de ontwikkeling van de kinderen, maar ook in hun eigen ontwikkeling. Ze werken met een vaste dagindeling om kinderen duidelijkheid en structuur te bieden. Communicatie en afstemming met thuis zijn belangrijk, zodat het kind zoveel mogelijk de slaap- en eetritmes kan aanhouden die het thuis gewend is. Het kinderdagverblijf is opgericht door Ellen, die al werkzaam was als pedagogisch medewerkster en haar eigen ideeën nu zelf in de praktijk kan brengen. Ze bieden ook tips en tricks op hun blog en je kunt een rondleiding aanvragen.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De kleine boom in Tilburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Tilburg? Bij Kinderdagverblijf De kleine boom kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De kleine boom geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De kleine boom is een Kinderopvang gelegen aan Boomstraat 81 in Tilburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Tilburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De kleine boom in Tilburg

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De kleine boom te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De kleine boom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De kleine boom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De kleine boom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De kleine boom

Bezoekers bekeken ook