Kober kinderopvang de Eerste Rith

Kober kinderopvang de Eerste Rith is een Kinderopvang gelegen aan Hovenierstraat 54 in Breda.

De tekst beschrijft de Buitenschoolse opvang de Eerste Rith in Breda. De opvang biedt creatieve en ondernemende activiteiten aan, waarbij de kinderen zelf kunnen kiezen uit het activiteitenprogramma DoenKids. De opvang maakt gebruik van Kindcentrum de Eerste Rith, waar ze twee eigen groepsruimten hebben en ook gebruik kunnen maken van de aula, speelpleinen en gymzaal van de school. De opvang is actief en creatief, met een warme sfeer. Ouders kunnen dagelijks op de hoogte worden gehouden via de Ouderapp. Voor meer informatie kunnen ze contact opnemen met het serviceteam van Kober.

Meer informatie over Kober kinderopvang de Eerste Rith in Breda

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Breda? Bij Kober kinderopvang de Eerste Rith kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kober kinderopvang de Eerste Rith geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kober kinderopvang de Eerste Rith is een Kinderopvang gelegen aan Hovenierstraat 54 in Breda. Ideaal dus als je in de omgeving van Breda je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kober kinderopvang de Eerste Rith in Breda

Wil je weten wat Kober kinderopvang de Eerste Rith te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kober kinderopvang de Eerste Rith of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kober kinderopvang de Eerste Rith? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kober kinderopvang de Eerste Rith het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kober kinderopvang de Eerste Rith

Bezoekers bekeken ook