Waardse Kids Villa Kakel-Bont (kinderdagverblijf)

Waardse Kids Villa Kakel-Bont (kinderdagverblijf) is een Kinderdagopvang gelegen aan Merellaan 3 in Schoonhoven.

Villa Kakel-Bont is een kinderdagverblijf in Schoonhoven Oost. Het bevindt zich in een multifunctionele accommodatie waar ook de Koningin Emmaschool en de Ichthusschool zijn gevestigd. Het gebouw heeft ruime groepen en leuke speelmogelijkheden, zowel binnen als op het schoolplein. Het kinderdagverblijf biedt een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen en zorgt voor persoonlijke aandacht. Ze hebben zowel horizontale als verticale groepen en bieden vanaf 1 januari 2023 alle kinderen vanaf 6 maanden een warme lunch aan. De maaltijden worden verzorgd door Madaga, een bedrijf dat gezonde maaltijden speciaal voor de kinderopvang kookt. Verder is er een vast dagritme en werken ze met het educatieve programma Uk & Puk. Het kinderdagverblijf wordt regelmatig geïnspecteerd door de GGD en ouders kunnen de belevenissen van hun kind volgen via een ouder app.

Meer informatie over Waardse Kids Villa Kakel-Bont (kinderdagverblijf) in Schoonhoven

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Schoonhoven? Bij Waardse Kids Villa Kakel-Bont (kinderdagverblijf) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Waardse Kids Villa Kakel-Bont (kinderdagverblijf) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Waardse Kids Villa Kakel-Bont (kinderdagverblijf) is een Kinderopvang gelegen aan Merellaan 3 in Schoonhoven. Ideaal dus als je in de omgeving van Schoonhoven je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Waardse Kids Villa Kakel-Bont (kinderdagverblijf) in Schoonhoven

Wil je weten wat Waardse Kids Villa Kakel-Bont (kinderdagverblijf) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Waardse Kids Villa Kakel-Bont (kinderdagverblijf) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Waardse Kids Villa Kakel-Bont (kinderdagverblijf)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Waardse Kids Villa Kakel-Bont (kinderdagverblijf) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Waardse Kids Villa Kakel-Bont (kinderdagverblijf)

Bezoekers bekeken ook