Kinderdagverblijf Het Koninkrijkje

Kinderdagverblijf Het Koninkrijkje is een Kinderopvang gelegen aan Mathilde Erf 5 in Capelle aan den IJssel.

Het Koninkrijkje biedt verschillende opvangmogelijkheden voor kinderen, waaronder peuterspeelgroepen en BSO's. Op 1 juni is er een nieuwe sport BSO geopend in My HealthClub Krimpen aan den IJssel. Naast de reguliere dagopvang biedt het Koninkrijkje ook een peuterspeelgroep aan voor kinderen van 2-4 jaar, waarbij de focus ligt op de ontwikkeling van de kinderen ter voorbereiding op de basisschool. Er zijn 4 peutergroepen beschikbaar. Daarnaast biedt het Koninkrijkje extra diensten aan, zoals een virtuele rondleiding. Het Koninkrijkje heeft drie locaties, in Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Het Koninkrijkje in Capelle aan den IJssel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Capelle aan den IJssel? Bij Kinderdagverblijf Het Koninkrijkje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Het Koninkrijkje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Het Koninkrijkje is een Kinderopvang gelegen aan Mathilde Erf 5 in Capelle aan den IJssel. Ideaal dus als je in de omgeving van Capelle aan den IJssel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Het Koninkrijkje in Capelle aan den IJssel

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Het Koninkrijkje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Het Koninkrijkje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Het Koninkrijkje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Het Koninkrijkje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Het Koninkrijkje

Bezoekers bekeken ook