Peuterschool 't Vuurvliegje

Peuterschool 't Vuurvliegje is een Kinderopvang gelegen aan Lombokstraat 2b in Den Helder.

t Vuurvliegje is een peuterschool in Den Helder waar kinderen van 2-4 jaar elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen spelen. Er zijn mogelijkheden voor zowel een kort dagdeel als een lang dagdeel, waarbij het langere dagdeel inclusief lunch is. Op de peuterschool vinden diverse activiteiten plaats, zoals kringmomenten, voorlezen, knutselen en buitenspelen. De pedagogisch medewerkers bieden de kinderen speelmogelijkheden en uitdagingen om zich te ontwikkelen. Er is ook een nauwe samenwerking met de basisschool, waarbij de kleuters en oudere peuters samen kunnen spelen. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met de peuterschool.

Meer informatie over Peuterschool 't Vuurvliegje in Den Helder

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Helder? Bij Peuterschool 't Vuurvliegje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Peuterschool 't Vuurvliegje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Peuterschool 't Vuurvliegje is een Kinderopvang gelegen aan Lombokstraat 2b in Den Helder. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Helder je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Peuterschool 't Vuurvliegje in Den Helder

Wil je weten wat Peuterschool 't Vuurvliegje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Peuterschool 't Vuurvliegje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peuterschool 't Vuurvliegje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peuterschool 't Vuurvliegje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Peuterschool ’t Vuurvliegje

Bezoekers bekeken ook