Kinderdagverblijf de Tovertuin (SKDH)

Kinderdagverblijf de Tovertuin (SKDH) is een Kinderdagopvang gelegen aan Brakkeveldweg 51 in Den Helder.

Dit artikel beschrijft de belangrijkste feiten over de kinderopvang "De Tovertuin". Kinderen krijgen hier de ruimte en vrijheid om zelfstandig te werken en eigen keuzes te maken. De kinderopvang is geïnspireerd door pedagogische benaderingen zoals Reggio Emilia, Howard Gardner en Emmi Pikler. Reggio Emilia benadrukt de eigen creativiteit en fantasie van kinderen. Howard Gardner's theorie van meervoudige intelligentie stelt dat kinderen verschillende soorten intelligenties hebben en dat ze leren waar ze goed in zijn. Emmi Pikler gelooft in de competentie van het kind en richt zich op aandachtige verzorging, beweging en spelontwikkeling en socialisatie. De kinderopvang werkt ook met het VVE-programma Startblokken van Basisontwikkeling, waarbij betekenisvolle activiteiten uit het dagelijks leven worden gebruikt om de ontwikkeling van jonge kinderen te stimuleren. De kinderopvang werkt samen met verschillende organisaties, heeft een verticale groep en biedt de mogelijkheid tot online inschrijving.

Meer informatie over Kinderdagverblijf de Tovertuin (SKDH) in Den Helder

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Helder? Bij Kinderdagverblijf de Tovertuin (SKDH) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf de Tovertuin (SKDH) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf de Tovertuin (SKDH) is een Kinderopvang gelegen aan Brakkeveldweg 51 in Den Helder. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Helder je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf de Tovertuin (SKDH) in Den Helder

Wil je weten wat Kinderdagverblijf de Tovertuin (SKDH) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf de Tovertuin (SKDH) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf de Tovertuin (SKDH)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf de Tovertuin (SKDH) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf de Tovertuin (SKDH)

Bezoekers bekeken ook