Kinderdagverblijf Maanster V.O.F.

Kinderdagverblijf Maanster V.O.F. is een Kinderopvang gelegen aan De Weer 75 in Zaandam.

KDV Maanster is een jonge en betrouwbare partner voor ouders en kinderen. Het kindercentrum werkt met gekwalificeerd personeel dat zorgt voor vertrouwen, veiligheid en gezondheid. Elke groep heeft twee bevoegde groeps-pmers, waardoor er voldoende rust en aandacht is voor de kinderen. Emotionele en lichamelijke veiligheid zijn beide belangrijk en er wordt voldaan aan strenge veiligheidseisen. Het kindercentrum is zeer hygiënisch en kindvriendelijk ingericht. Er zijn verschillende leeftijdscategorieën en er wordt gezorgd voor gezonde maaltijden. Het centrum is het hele jaar door open, behalve op officiële feestdagen en in de 3e en 4e week van de zomervakantie. KDV Maanster bevindt zich op een gunstige locatie in de buurt van scholen en de kinderboerderij Darwinpark.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Maanster V.O.F. in Zaandam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Zaandam? Bij Kinderdagverblijf Maanster V.O.F. kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Maanster V.O.F. geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Maanster V.O.F. is een Kinderopvang gelegen aan De Weer 75 in Zaandam. Ideaal dus als je in de omgeving van Zaandam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Maanster V.O.F. in Zaandam

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Maanster V.O.F. te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Maanster V.O.F. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Maanster V.O.F.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Maanster V.O.F. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Maanster V.O.F.

Bezoekers bekeken ook