Kinderdagverblijf De Droomwereld B.V.

Kinderdagverblijf De Droomwereld B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Lucas Gasselstraat 4 in Eindhoven.

Kinderopvang de Droomwereld in Eindhoven biedt een veilige en warme omgeving voor kinderen waarin ze kunnen ontdekken, leren en spelen. Ze hebben enthousiaste en deskundige pedagogisch medewerkers die de ontwikkeling van elk kind volgen en optimale verzorging, structuur en individuele aandacht bieden. Het kindercentrum biedt drie vormen van kinderopvang: dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Recentelijk hebben ze positieve inspectierapporten ontvangen van de GGD voor de dagopvang, buitenschoolse opvang en peuterspeelzaal. Als ouders geïnteresseerd zijn, kunnen ze contact opnemen voor een rondleiding.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Droomwereld B.V. in Eindhoven

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Eindhoven? Bij Kinderdagverblijf De Droomwereld B.V. kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Droomwereld B.V. geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Droomwereld B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Lucas Gasselstraat 4 in Eindhoven. Ideaal dus als je in de omgeving van Eindhoven je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Droomwereld B.V. in Eindhoven

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Droomwereld B.V. te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Droomwereld B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Droomwereld B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Droomwereld B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Droomwereld B.V.

Bezoekers bekeken ook