Kinderopvang Miniversum Oosterhout

Kinderopvang Miniversum Oosterhout is een Kinderopvang gelegen aan Houtduifstraat 26 in Oosterhout.

Miniversum is een kleinschalige kinderopvang in Oosterhout die opvang biedt voor kinderen van 6 weken tot 12 jaar. Het ervaren team van pedagogisch medewerkers zorgt ervoor dat de kinderen zich thuis voelen en zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Er is een prettige huiselijke sfeer en er wordt veel waarde gehecht aan open communicatie met de ouders. De pedagogisch medewerkers voldoen aan alle wettelijke eisen en worden voortdurend bijgeschoold op het gebied van pedagogiek en veiligheid. Miniversum is ook een erkend leerbedrijf. De openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 06.30-18.30 uur. Bezoekadres is Houtduifstraat 26, 4901 BP Oosterhout.

Meer informatie over Kinderopvang Miniversum Oosterhout in Oosterhout

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Oosterhout? Bij Kinderopvang Miniversum Oosterhout kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Miniversum Oosterhout geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Miniversum Oosterhout is een Kinderopvang gelegen aan Houtduifstraat 26 in Oosterhout. Ideaal dus als je in de omgeving van Oosterhout je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Miniversum Oosterhout in Oosterhout

Wil je weten wat Kinderopvang Miniversum Oosterhout te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Miniversum Oosterhout of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Miniversum Oosterhout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Miniversum Oosterhout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Miniversum Oosterhout

Bezoekers bekeken ook