Humankind - BSO Takatuka

Humankind - BSO Takatuka is een Kinderopvang gelegen aan Wolga 2 in Nieuwerkerk aan den IJssel.

BSO Takatuka in Nieuwerkerk aan de Ijssel biedt kinderen de mogelijkheid om elke dag buiten te zijn, te bewegen, uitdagende activiteiten te doen en vooral zichzelf te zijn. De medewerkers werken met passie en zorgen voor een warm thuisgevoel voor zowel ouder als kind. De ruimtes zijn aantrekkelijk ingericht en er is elke dag veel te ontdekken. De BSO is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:30. Het adres is Wolga 2, 2911 RB Nieuwerkerk aan de Ijssel. Voor meer informatie en het downloaden van het GGD rapport kan er contact worden opgenomen met de locatie. Daarnaast biedt Takatuka ook kinderdagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De vestigingsmanager is Kirsten De Jong. Voor meer informatie of persoonlijk advies kan er contact worden opgenomen met Regiokantoor Zuid-Holland.

Meer informatie over Humankind - BSO Takatuka in Nieuwerkerk aan den IJssel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel? Bij Humankind - BSO Takatuka kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Humankind - BSO Takatuka geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Humankind - BSO Takatuka is een Kinderopvang gelegen aan Wolga 2 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ideaal dus als je in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Humankind - BSO Takatuka in Nieuwerkerk aan den IJssel

Wil je weten wat Humankind - BSO Takatuka te bieden heeft? Bekijk dan de website van Humankind - BSO Takatuka of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - BSO Takatuka? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - BSO Takatuka het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Humankind – BSO Takatuka

Bezoekers bekeken ook