Humankind - Kinderdagverblijf Mira

Humankind - Kinderdagverblijf Mira is een Kinderopvang gelegen aan De Biezenkamp 262 in Leusden.

Kinderdagverblijf Mira in Leusden biedt kinderen een ruimte waar ze zichzelf kunnen zijn. Er zijn verschillende activiteiten, zowel binnen als buiten, waar kinderen van kunnen genieten. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot vrijdag van 07:30 tot 18:30 uur. Daarnaast biedt Mira ook buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Het team van Mira bestaat uit vertrouwde gezichten die elke dag met een glimlach klaarstaan om de kinderen een geweldige dag te bezorgen. Voor meer informatie of persoonlijk advies kan contact worden opgenomen met Regiokantoor Midden-Nederland. Mira is onderdeel van Humankind, de grootste non-profit organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland.

Meer informatie over Humankind - Kinderdagverblijf Mira in Leusden

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Leusden? Bij Humankind - Kinderdagverblijf Mira kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Humankind - Kinderdagverblijf Mira geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Humankind - Kinderdagverblijf Mira is een Kinderopvang gelegen aan De Biezenkamp 262 in Leusden. Ideaal dus als je in de omgeving van Leusden je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Humankind - Kinderdagverblijf Mira in Leusden

Wil je weten wat Humankind - Kinderdagverblijf Mira te bieden heeft? Bekijk dan de website van Humankind - Kinderdagverblijf Mira of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Kinderdagverblijf Mira? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Kinderdagverblijf Mira het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Humankind – Kinderdagverblijf Mira

Bezoekers bekeken ook