Kibeo de Zeggewijzer

Kibeo de Zeggewijzer is een Kinderopvang gelegen aan Biezelaar 59 in Terheijden.

Bij Kibeo de Zeggewijzer Terheijden is er veel te zien, beleven en ontdekken voor je kind. Buiten kunnen ze samen met vriendjes spelen in de tuin en binnen zijn er leuke speelhoeken en knutselmogelijkheden. Elke dag is anders bij Kibeo. Om een plekje te krijgen op deze vestiging is het belangrijk om je kind op tijd in te schrijven. In sommige gevallen komt je kind op de aanmeldlijst en dan denkt Kibeo graag met je mee om een oplossing te vinden. Op sommige dagen zijn er aangepaste openingstijden, dus het is belangrijk om het reglement te bekijken. Kibeo plaatst regelmatig leuke filmpjes en foto's van de activiteiten op sociale media, dus volg ze daar om meer te zien.

Meer informatie over Kibeo de Zeggewijzer in Terheijden

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Terheijden? Bij Kibeo de Zeggewijzer kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kibeo de Zeggewijzer geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kibeo de Zeggewijzer is een Kinderopvang gelegen aan Biezelaar 59 in Terheijden. Ideaal dus als je in de omgeving van Terheijden je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kibeo de Zeggewijzer in Terheijden

Wil je weten wat Kibeo de Zeggewijzer te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kibeo de Zeggewijzer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kibeo de Zeggewijzer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kibeo de Zeggewijzer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kibeo de Zeggewijzer

Bezoekers bekeken ook