Kindcentrum De Linge

Kindcentrum De Linge is een Kinderopvang gelegen aan Noordstraat 5 in Biezelinge.

Kindcentrum De Linge in Biezelinge biedt een gevarieerd programma voor kinderen, zowel binnen als buiten. Er zijn leuke speelhoeken en knutselactiviteiten om de fijne motoriek te stimuleren. Het centrum is erg populair, dus het is belangrijk om op tijd in te schrijven. De startdatum en de gewenste opvangdagen bepalen wanneer het kind terecht kan op deze locatie. In sommige gevallen komt het kind op de aanmeldlijst en wordt er gezocht naar de beste oplossing. Er worden regelmatig foto's en video's geplaatst op sociale media om ouders op de hoogte te houden van de activiteiten.

Meer informatie over Kindcentrum De Linge in Biezelinge

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Biezelinge? Bij Kindcentrum De Linge kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kindcentrum De Linge geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kindcentrum De Linge is een Kinderopvang gelegen aan Noordstraat 5 in Biezelinge. Ideaal dus als je in de omgeving van Biezelinge je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kindcentrum De Linge in Biezelinge

Wil je weten wat Kindcentrum De Linge te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kindcentrum De Linge of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindcentrum De Linge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindcentrum De Linge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kindcentrum De Linge

Bezoekers bekeken ook